Facebook Pixel Ατάκες "φωτιά" από Έλληνα διεθνή που παίζει στο εξωτερικό - "Μου έκαναν πρόταση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αλλά..."
| 2021-06-09 22:02:00

Ατάκες "φωτιά" από Έλληνα διεθνή του εξωτερικού - "Μου έκαναν πρόταση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αλλά..."

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από Έλληνα διεθνή του εξωτερικού - "Μου έκαναν πρόταση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αλλά..."

Φαίνεται ότι για ακόμα μια φορά οι δύο Δικέφαλοι έδωσαν την δικιά τους... μάχη για το πρόσωπο ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό και μάλιστα φοράει και την φανέλα με το εθνόσημο.

Γιώργος Κυριακόπουλος: Αποκαλύψεις για το καλοκαίρι που πήρε μεταγραφή στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Σασουόλο έκανε ο Έλληνας μπακ.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ είχαν ενδιαφερθεί για τον ίδιο, όμως εκείνος είχε στόχο να αγωνιστεί στην Serie A.

"Το καλοκαίρι έλαβα μια προσφορά από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και την ΑΕΚ Αθηνών, αλλά δεν έφτασε ποτέ επίσημη πρόταση στον Αστέρα. Το τηλεφώνημα από την Σασουόλο ήρθε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Έίχαμε ήδη παίξει δύο αγώνες τον Αύγουστο εναντίον της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Ο ατζέντης μου ήρθε να μου μιλήσει για την πρόταση και αμέσως είπα ναι, χωρίς να το σκεφτώ. Έπρεπε να δείξω ηρεμία γιατί τα συμβόλαια έπρεπε να γίνουν γρήγορα. Έκανα τις ιατρικές εξετάσεις την επόμενη μέρα, 3 Σεπτεμβρίου.

Ήμουν λίγο ανήσυχος για να μην μπορώ να κινηθώ, ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά και τώρα είμαι στην Ιταλία", είπε ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags