Facebook Pixel ΑΕΛ - Στέφανός Τσιτσιπάς: Επική ανακοίνωση Κούγια για την πρόκριση του Τσιτσιπά - "Γεια σου ρε Στέφανε..."
| 2021-06-11 20:49:00

Επική ανακοίνωση Κούγια για την πρόκριση του Τσιτσιπά - "Γεια σου ρε Στέφανε..."

Sportdog Team
Επική ανακοίνωση Κούγια για την πρόκριση του Τσιτσιπά - "Γεια σου ρε Στέφανε..."

Δεν θα μπορούσε η ΑΕΛ να λείπει από τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση του Έλληνα τενίστα στον τελικό του Roland Garros με την θεσσαλική ΠΑΕ να βγάζει και εκείνη μια ανακοίνωση για την μεγάλη επιτυχία του αθλητισμού της χώρας μας

ΑΕΛ - Στέφανός Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας έγραψε... ιστορία με την επική νίκη - πρόκριση στον τελικό του Roland Garros μετά το 3-2 επί του Αλεξάντερ Σβέρεφ, κάτι που κανείς αθλητής από την χώρα μας δεν έχει ξανακάνει. Ο 23χρονος έχει καταγωγή από την Θεσσαλία, μιας και ο πατέρας του Απόστολος γεννήθηκε στην Καρδίτσα, έτσι οι Βυσσινί πανηγύρισαν για ακόμα έναν λόγο, κάτι που φάνηκε και στην ανακοίνωση που έβγαλαν.

"Γεια σου ρε Στεφανάρα Θεσσαλέ!!! Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ είμαστε υπερήφανοι για σένα και περιμένουμε την Κυριακή να το σηκώσεις και να τρελάνεις την Οικουμένη", αναφέρει η ΑΕΛ για την ιστορική πρόκριση που πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags