Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλα τούμπα με… τελειωμένο - Δεν τον "βλέπει" ο Μαρτίνς - Μένει και παίζει βασικός
| 2021-06-12 12:00:00

Όλα τούμπα με… τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Δεν τον "βλέπει" ο Μαρτίνς - Μένει και παίζει βασικός

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα τούμπα με… τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Δεν τον "βλέπει" ο Μαρτίνς - Μένει και παίζει βασικός

Ο κόουτς τον έστειλε εξέδρα, όμως μένει στο Λιμάνι για να παίξει. Γιατί όλα δείχνουν πως θα έχουμε ανατροπή με τον "φευγάτο", για ποια ομάδα προορίζεται και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Στη φετινή σεζόν απέτυχε πάντως να πείσει τον Πορτογάλο προπονητή.

Ολυμπιακός: Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε με μεγάλη άνεση το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, υπάρχει η αίσθηση ότι στο Λιμάνι θα γίνουν αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις, αφού ορισμένες μεταγραφές -είτε το περασμένο καλοκαίρι είτε τον χειμώνα- δεν βγήκαν.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος δεν δικαίωσε επ' ουδενί τις προσδοκίες των Πειραιωτών και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Μόλις 8 συμμετοχές κατέγραψε ο Τυνήσιος με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Superleague, αποτυγχάνοντας να καλύψει τις αγωνιστικές απαιτήσεις του Πέδρο Μαρτίνς στις ευκαιρίες που πήρε.

Αν και το προηγούμενο διάστημα ο Ντρέγκερ θεωρήθηκε "τελειωμένος" από τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τα δεδομένα αλλάξουν με την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού υποστηρίζουν ότι στον Ολυμπιακό δεν έχουν ξεγράψει τον Ντρέγκερ. Αντιθέτως θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, αρκεί να πρώτα να "ψηθεί", καθώς φάνηκε ότι δεν ήταν αγωνιστικά έτοιμος να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της ομάδας.

Το τελευταίο σενάριο που ακούγεται για τον 24χρονο μπακ είναι ότι δεν αποκλείεται να μετακομίσει στη β' ομάδα του Ολυμπιακού, εάν τελικά προχωρήσει το πλάνο δημιουργίας β' ομάδων στη Superleague 2!

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα λύσει τα χέρια των Πειραιωτών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δίνουν ευκαιρίες σε παίκτες μέσω της β' ομάδας αντί να τους στέλνουν δανεικούς αλλού, με τον Ντρέγκερ να είναι ένας από τους υποψηφίους για να αξιοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τον διεθνή Τυνήσιο αμυντικό υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού και ιδιαίτερα από τη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Σεμέδο - "Χρυσάφι" από Μαρινάκη - Έτσι έρχεται στο Λιμάνι ο Μανωλάς - Γυρίζει... χθες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags