Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου από Σαββίδη - Θέλει άσο που κάνει τη διαφορά - Ποια τα χαρακτηριστικά του
| 2021-06-13 07:00:00

Αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου από Σαββίδη - Θέλει άσο που κάνει τη διαφορά - Ποια τα χαρακτηριστικά του

Sportdog Team
Αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου από Σαββίδη - Θέλει άσο που κάνει τη διαφορά - Ποια τα χαρακτηριστικά του

Είναι κάτι παραπάνω από κομβική η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου για την νέα ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να γίνει το σωστό φιλτράρισμα για να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής-αν όχι και δύο-που θα κάνει την διαφορά. Από την πρώτη θητεία του Ρουμάνου τεχνικού στον Δικέφαλο είναι ξεκάθαρο τι είδους παίκτη προτιμά για τις ομάδες του. 

Οκτάρι που να πατάει στην αντίπαλη περιοχή, να έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και φυσικά να γίνεται κομβικός τόσο με τις τελικές πάσες του, όσο και με την ικανότητά του να μετατρέπεται σε δεύτερο φορ. Θέλει να αποκτηθεί, αλλά με μία βασική προϋπόθεση: ότι θα είναι καλύτερος από αυτούς που ήδη έχει ο Δικέφαλος.

Ο Λουτσέσκου έχει σε εκτίμηση το δίδυμο Σβαμπ και Αουγκούστο, διαπίστωσε ότι ο Τσιγγάρας είναι ένας ταλέντο που έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο παίκτη, ενώ υπάρχει και ο πολύ ποιοτικός με την μπάλα στα πόδια Ομάρ Ελ Καντουρί που μπορεί να παίξει και σε αυτή την θέση.

Κατά συνέπεια, ο παίκτης ή οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να ανεβάσει την δύναμή του σε σύγκριση με τους αντιπάλους του και ειδικά με τον Ολυμπιακό.

Ήδη υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα στην λίστα, για τα οποία υπάρχουν επαφές και προεργασία, αλλά ο Δικέφαλος δεν θα πιεστεί απλά για να κλείσει κάποιον άμεσα. Αν βρεθεί τώρα ο κατάλληλος θα αποκτηθεί άμεσα, αν όχι, τότε ο ΠΑΟΚ θα περιμένει ακόμη και κάποιες εβδομάδες και θα το κάνει αργότερα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags