Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Ανακοινώνει μεταγραφή από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Σούπερ deal με Κούγια - Ραγδαίες εξελίξεις
| 2021-06-14 11:49:00

Ανακοινώνει μεταγραφή από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Σούπερ deal με Κούγια - Ραγδαίες εξελίξεις

Sportdog Team
Ανακοινώνει μεταγραφή από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Σούπερ deal με Κούγια - Ραγδαίες εξελίξεις

Ίσως και εντός της εβδομάδας να υπάρχουν θετικά νέα, για τον παίκτη που έχουν... κλείσει στο Λιμάνι εδώ και πολύ καιρό. Τι περιμένουν να γίνει τη Δευτέρα;
 

Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Μία ακόμα μεταγραφή αναμένεται να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός τις επόμενες ημέρες.

Από πλευράς Ολυμπιακού θεωρείται σχεδόν «τελειωμένη» ιστορία η περίπτωση του Δημήτρη Πινακά. Έχει καταθέσει έως τώρα την καλύτερη προσφορά στην ΑΕΛ, που φτάνει το 1.5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης και περιμένει μέχρι το βράδυ της Τρίτης, όταν και λήγει η διορία που έχουν ζητήσει οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον παίκτη, περιμένοντας μήπως έρθει κάτι καλό από ομάδα της Γερμανίας ή γενικότερα από το εξωτερικό.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι να μην έρθει κάτι καλύτερο συγκριτικά με την προσφορά που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός και ο παίκτης να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Δεν αποκλείεται δηλαδή εντός της εβδομάδας να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για έναν ποδοσφαιριστή που έκανε θραύση φέτος με τη φανέλα της ΑΕΛ, σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags