Facebook Pixel Γιώργος Βαγιαννίδης - Παναθηναϊκός: Κλείνει σε ομάδα-έκπληξη ο Βαγιαννίδης - Τον ζήτησε ο Ιντζάγκι - Χοντρό παιχνίδι με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
| 2021-06-14 14:02:00

Κλείνει σε ομάδα-έκπληξη ο Βαγιαννίδης - Τον ζήτησε ο Ιντζάγκι- Χοντρό παιχνίδι με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Οι Μιχείες
Κλείνει σε ομάδα-έκπληξη ο Βαγιαννίδης - Τον ζήτησε ο Ιντζάγκι- Χοντρό παιχνίδι με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Φεύγει άμεσα από την Ελλάδα ο νεαρός και ταξιδεύει για το Μιλάνο και την Ίντερ. Ο Έλληνας άσος πάει στην προετοιμασία και από εκεί θα φύγει δανεικός, όμως δύσκολα θα γυρίσει στη Superleague. Από πού έχει προτάσεις και σε ποιο πρωτάθλημα... μετακομίζει.

Γιώργος Βαγιαννίδης - Παναθηναϊκός: Κάποιοι δεν λένε να αφήσουν τον Βαγιαννίδη στην ... ησυχία του. Αυτή την φορά η πηγή ήταν απο την Ιταλία, με τα ελληνικά ΜΜΕ να κάνουν αναπαραγωγή του δημοσιεύματος/πληροφορίας.


Σύμφωνα με το οποίο η Μαρία Βαγιαννίδη, μητέρα του Γιώργου, τηλεφώνησε στον Γιάννη Αλαφούζο και του πρότεινε να επιστρέψει, με την μορφή του δανεικού απο την Ιντερ, ο 20χρονος δεξιός μπακ χαφ, στον Παναθηναϊκό. Εισπράτοντας την άρνηση του "Μίστερ Σκάι". Αλλά και οτι προτάθηκε ο "Βάγια" σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ μαζεύοντας επίσης αρνητικές απαντήσεις.

Συμπέρασμα βασικό: ο Βαγιαννίδης... πουλάει ακόμη στα ΜΜΕ! Και μάλιστα σε οποιαδήποτε...βερσιόν της. Όπως και το...λάθος του να αφήσει τον Παναθηναϊκό αλλά και της οικογενειάς του να λειτουργούν ενίοτε ως ατζεντηδές του, το... πληρώνουν τώρα αφού όπως φαίνεται έχουν αποκτήσει πολλούς haters!!
 

Για τον Βαγιαννίδη η στήλη έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό πως ο νεαρός ακραίος αμυντικός επιμενει πεισματικά στο να προσπαθήσει για καριέρα στο εξωτερικό, να το παλέψει. Για αυτό άλλαξε κι ατζέντη πηγαίνοντας σε μεγάλο πορτογαλικό Γραφείο.Κάτι που σημαίνει πως δεν είχε, τουλάχιστον για αυτο το καλοκαίρι, στο μυαλό του την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα! Όπως, επίσης, είχαμε γράψει τι είχε παίξει τόσο με τον ΠΑΟΚ επι Πάμπλο Γκαρσία, όσο και με την ΑΕΚ. Και στις δυο περιπτώσεις, ανεξάρτητα αν προτάθηκε ή βολιδοσκοπήθηκε, θα μπορούσε να βρεθεί μια ακρή εφόσον ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν ήταν... ταγμένος στο εξωτερικό. Ακόμη και κόντρα, ενδεχομένως, σε κάποιες οικογενειακές...βουλές ή και πρωτοβουλίες!


Ο Βαγιαννίδης αυτή την εποχή είναι στην Ελλάδα και ειδοποιήθηκε 26 Ιουνίου να είναι στο Μιλάνο, στο ξεκινημα της προετοιμασίας της Ιντερ. Ο νέος προπονητής των νερατζούρι, Σιμόνε Ιντζάγκι, θέλει να δεί όλους τπους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, ακόμη και εκείνους που ήταν δανεικοί ή και προορίζονται ξανά για δανεικοί. Οπότε ο Ινζάγκι θα σκανάρει και τον Βαγιαννίδη για λίγες ημέρες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Ιντερ.


Απο εκεί και πέρα οι ατζέντηδες του Βαγιαννίδη είναι στην αναζήτηση του καλύτερου προορισμού, σε μια ομάδα δηλαδή που θα πάει δανεικός και θα πάρει ματς στα πόδια του. Οι προτάσεις που έχουν είναι απο Ολλανδία και Πορτογαλία αλλά το πιο πιθανό είναι να κλείσει τελικά σε γνωστή πορτογαλική ομάδα. Η Ιντερ πάντως του έβαλε και την προοπτική να πάει δανεικός στην Βενέτσια, που ανέβηκε στην Σέριε Α' , αλλά δεν κάνει γκέλ στον "Βάγια" αφού αντιλαμβάνεται πως δύσκολα εκεί θα πάρει ευκαιρίες.




*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο Μαρτίνς, τον φέρνει ο Μαρινάκης- Αποκάλυψη για Μανωλά- Ο πρώτος που "διώχνει" ο Ιβάν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags