Facebook Pixel Στα... κάγκελα σύμβουλος του ΠΑΟΚ για Σκόπια - "Πως γίνεται να συμμετέχει στο Euro χώρα που δεν υπάρχει"
| 2021-06-14 20:39:00

Στα... κάγκελα ΠΑΟΚτσής για Σκόπια - "Πώς γίνεται να συμμετέχει στο Euro χώρα που δεν υπάρχει;"

Sportdog Team
Στα... κάγκελα ΠΑΟΚτσής για Σκόπια - "Πώς γίνεται να συμμετέχει στο Euro χώρα που δεν υπάρχει;"

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμός της Θεσσαλονίκης έδωσε το πρώην μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βασίλης Χατζηαποστόλου, όπου αναφέρθηκε στο... φλέγον θέμα της ονομασίας που έχει η Β. Μακεδονία στο Euro 2020, ρίχνοντας... βόμβες

Βασίλης Χατζηαποστόλου: Ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε, στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5, για τις προκλήσεις των ανθρώπων της Β. Μακεδονίας σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι παίρνει μέρος μια χώρα που δεν... υπάρχει.

"Είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα από τη δεκαετία του 90΄ όπου ξεκίνησε. Από τότε αλληλογραφούσαν ως Μακεδονία και εγώ είχα αντιδράσει και είχα πει ότι δεν μπορεί να αυτοί... οι μπαγλαμάδες να λειτουργούν έτσι. Η συμφωνία των Πρεσπών, επιτρέπει να μεσολαβήσουν 5 χρόνια για να αλλάξει το όνομα σε όλα τα θεσμικά θέματα. Η Ομοσπονδία έπρεπε να αντιδράσει όταν από μικρές ηλικίες τα παιδιά έπαιζαν ως Μακεδονία, γιατί τώρα πως γίνεται να αγωνίζεται μία χώρα που δεν υφίσταται; Γιατί χώρα Μακεδονία δεν υπάρχει, υπάρχει Βόρεια Μακεδονία", είπε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags