Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Άκυρο" Λουτσέσκου σε top άσο του ΠΑΟΚ - "Έκοψε" ο κόουτς τον Κουλούρη - Παίρνει Έλληνα ο Μπουλούτ
| 2021-06-14 22:46:00

"Άκυρο" Λουτσέσκου σε top άσο του ΠΑΟΚ - "Έκοψε" ο κόουτς τον Κουλούρη - Παίρνει Έλληνα ο Μπουλούτ

GOALάρες by Εvaggelistis
"Άκυρο" Λουτσέσκου σε top άσο του ΠΑΟΚ - "Έκοψε" ο κόουτς τον Κουλούρη - Παίρνει Έλληνα ο Μπουλούτ

Οι μανατζεροδουλειές στον Δικέφαλο και ποιος πάει στην Τουρκία. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει ένα φοβερό παρασκήνιο από την Τούμπα για τον Ρουμάνο προπονητή και βασικότατο ποδοσφαιριστή, την προσπάθεια του Ευθύμη Κουλούρη να γυρίσει στην Ελλάδα και τη νέα μεταγραφή του Έρολ Μπουλούτ από τη χώρα μας.

Τρία πολύ δυνατά θέματα παρουσιάζουν σήμερα οι Goalάρες και αφορούν το... φλερτ του Ευθύμη Κουλούρη με τον Ατρόμητο, τη νέα επιλογή του Έρολ Μπουλούτ από τη χώρα μας, αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΟΚ.

1η) Ο Κουλούρης, που δεν υπολογίζεται στην Τουλούζ, παρότι πριν από δυο καλοκαίρια της κόστισε αγορά κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο που αγγίζει την 600άρα ετησίως μέχρι το 2023, προτάθηκε και στον Ατρόμητο. Για επιστροφή μπας και κάνει restart στην καριέρα του, με δανεισμό από την γαλλική ομάδα. Ο Σπανός την φετινή σεζόν για σεντερ φορ θέλει να κάνει την υπέρβαση, πληρώνοντας για συμβόλαιο 200 με 220.000 ευρώ. Εννοείται πως και ο Κουλούρης θα... απαρνιόταν ένα πολύ μεγάλο μέρος των αποδοχών του, για να ερχόταν στο Περιστέρι. Τελικά ... άκυρος ο συναγερμός αφού άναψε κόκκινο  για τον Κουλούρη ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστείων, Άνχελ Λόπεθ.

2η) Ο Έρολ Μπουλούτ, που έπαιξε ως υποψηφιότητα για τους πάγκους της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, τελικά ανέλαβε την Γκαζιαντεπσπορ. Πήρε την θέση του Σα Πίντο, που είχε πάει στην Τουρκία όταν τον απέρριψε ο Αλαφούζος για χάρη του Μπόλονι. Ο Μπουλούτ ως κόουτς δεν μπορεί χωρίς Έλληνα συνεργάτη στο τιμ του αλλά και Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Θα κάνει λοιπόν ελληνικά ψωνιά, σίγουρα άμεσο συνεργάτη για τον πάγκο. Έχει και συγκεκριμένο στόχο μάλιστα, που τον ήθελε δίπλα του και στην Φενέρ αλλά δεν τον είχε πείσει τότε. Μιλάμε για τον Νίκο Καρύδα, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες γυμναστές/προπονητές και καταρτισμένους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίο πως ο Καρύδας ανακοίνωσε χθες την αποχωρησή του απο τις εθνικές ομάδες, με την λήξη και του συμβολαίου του. Είχε πει μια φορά όχι στον Μπουλούτ, δεύτερη δεν νομίζω πως θα το κάνει. Άλλωστε και το περασμένο φθινόπωρο, επειδή ήταν στην Εθνική, είχε απορρίψει να πάει γυμναστής/συνεργάτης του Λάζλο Μπόλονι. Παρά την πίεση του Ρουμάνου για να  βρισκόταν μαζί του στο Κορωπί και μάλιστα με διευρημένες αρμοδιότητες(ουσιαστικά κι ασίσταντ κόουτς), ο Καρύδας δεν ενέδωσε ούτε σε εκείνον...

3η) Μην ασχολείστε με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ασχολείται με τον τερματοφύλακα Ριμπέιρο της Σπόρτινγκ και τον Σλοβένο φορ Σπόραρ της Μπράγκα. Και οι δυο είναι...μανατζαροδουλειές. Για την ακρίβεια οι ατζέντηδες, μέσω του πορτογαλικού δακτύλιου που έχουν στο περιβάλλον του "δικεφάλου" προσπάθησαν να περάσουν και μετά να διαφημίσουν την πραμάτεια τους. Θέμα απόκτησης τερματόφυλακα δεν παίζει για τον Λουτσέσκου, που ήταν ξεκάθαρος με το που ανέλαβε/παρουσιάστηκε για το μέλλον των Πασχαλάκη και Ζίφκοβιτς. Ούτε θέλει τον Σπόραρ, επειδή κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την προηγούμενη ομάδα του είχε σκοράρει και κάνει καλή εμφάνιση. Εδώ καλά, καλά δεν τρελαινόταν με τoν Κρέμντσινκ, μεχρι που ο Τσέχος το κατάλαβε/έμαθε κι άλλαξε την κασσέτα πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Χαίρεται... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Τζαβέλλας "βάζει φωτιά" στους Big-4 - Άκυρο σε ΑΕΚ και ΠΑΟ - Έκπληξη με τη νέα του ομάδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags