Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο πρώτος που "κόβει" ο Μιλόγεβιτς, Unfair από την ΑΕΚ - "Σκίζει" το συμβόλαιο που μόλις υπέγραψε!
| 2021-06-15 21:54:00

Ο πρώτος που "κόβει" ο Μιλόγεβιτς, Unfair από την ΑΕΚ - "Σκίζει" το συμβόλαιο που μόλις υπέγραψε!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο πρώτος που "κόβει" ο Μιλόγεβιτς, Unfair από την ΑΕΚ - "Σκίζει" το συμβόλαιο που μόλις υπέγραψε!

Τεράστια ανατροπή. Ποιος τον "έφαγε" και σε ποια ομάδα θα συνεχίσει. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για Έλληνα άσο των Κιτρινόμαυρων, ο οποίος έχει συμβόλαιο, αλλά δεν θα παίξει μάλλον ποτέ με τη φανέλα του Δικεφάλου. Ποια ενημέρωση έλαβε, γιατί ενοχλήθηκε και τι... μεταφέρει στις ομάδες που μιλάει ως ελεύθερος.

Ανατροπή με τον Δημήτρη Γούτα στην ΑΕΚ απο ότι φαίνεται είχαμε το τελευταίο 2ημερο, που για ορισμένους (εφόσον επιβεβαιωθεί), θα πρόκειται για ανφαίρ. Ο 27χρονος στόπερ που ολοκλήρωσε μια καλή (προσωπική) σεζόν στον Ατρόμητο, έχει υπογράψει από την άνοιξη 3ετες συμβόλαιο με την Ένωση. Για την ακρίβεια ήταν μια επιλογή και συμφωνία του Παναγιώτη Κονέ.

Θα περίμενε , λοιπόν, κάποιος -προφανώς και ο ίδιος - να ειδοποιηθεί ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας αλλά και να ανακοινωθεί η απόκτησή/ συμφωνίας τους. Πόσο μάλλον όταν μέχρι και πριν από 10 ημέρες η θέση του στο νέο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ δεν έμπαινε σε αμφισβήτηση, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που είχε πάρει...

Πλέον όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει αφού όπως κυκλοφορεί στην μανατζερική πιάτσα  η πλευρά Γούτα ενημερώθηκε πριν λίγες ημέρες πως η περίπτωσή του επανεξατέζεται και ουσιαστικά βρίσκεται στον αέρα. Κάτι η εκτίμηση του Μιλόγεβιτς, κάτι ο συνολικός προγραμματισμός για την άμυνα της νέας περιόδου, σε  σχέση με το ό,τι θα πρέπει να ταιριαστούν χαρακτηριστικά στο παζλ των στόπερ της ομάδας, κάτι η προτίμηση στον έτερο νεαποκτηθέντα Μήτογλου, ενδεχομένως ακόμη και η... στροφή στον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Όλα μαζί έπαιξαν προφανώς τον ρόλο τους για να υποχωρήσει η θέση του Γούτα.

Πάμε τώρα και στο φρέσκο ρεπορτάζ της υπόθεσης: η στήλη πρώτα έμαθε από την Κύπρο πως ο Γούτας έχει προταθεί τόσο στην Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια, όσο και σε μια ακόμη μεγάλη ομάδα του νησιού! Και προτείνεται μάλιστα ως... ελεύθερος ενώ δεδομένα (1000%) έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή ο υψηλόσωμος στόπερ εμφανίζεται απογοητευμένος αφού δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη όταν έδινε τα χέρια με τον Κονέ . Καθόλου απίθανο μάλιστα ο ίδιος να ζητήσει να "σκίσουν την συμφωνία που τον δένει με την Ένωση.

Στο δια ταύτα: ο Γούτας θα δοθεί δανεικός από την ΑΕΚ σε κάποια άλλη ομάδα εντός ( Ιωνικός, Απόλλων, Λαμία) ή εκτός Ελλάδας ή θα λύσουν άδοξα και πρόωρα (πριν καν ουσιαστικά ξεκινήσει) την συνεργασία/συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Εκτός κι αν πάμε σε... ανατροπή της ανατροπής, με παραμονή. Βέβαια δεν είναι χθεσινός, ούτε κάποιος πιτσιρικάς που θα πρέπει να τον δει ο νέος προπονητής στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και να αποφασίσει. Ίδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντροπή για την Ελλάδα που δεν είναι στο Euro! Αυτόν να κοιτάξουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags