Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις ήταν ο Ρούμπεν Βινάγκρε
| 2021-06-16 10:00:00

Η μεγαλύτερη "αποτυχία" του Ολυμπιακού - "Κάηκε" παίκτης 22 εκατ. - Παίρνει μεταγραφάρα ο... άμπαλος

του Παναγιώτη Νικολάου
Η μεγαλύτερη "αποτυχία" του Ολυμπιακού - "Κάηκε" παίκτης 22 εκατ. - Παίρνει μεταγραφάρα ο... άμπαλος

Δεν τον "έβλεπε" ο Μαρτίνς και έφυγε ως αποτυχημένος από το Λιμάνι. Ίσως είναι από τις πιο άστοχες μεταγραφές των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια, καθώς ο παίκτης έφυγε πριν προλάβει να παίξει. Λίγους μήνες μετά όμως, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ολυμπιακός: Μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν -ίσως η μεγαλύτερη- ήταν ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς και μια... εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα ρήτρα αγοράς, κοντά στα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Όλοι περίμεναν ότι ο Βινάγκρε ήρθε στο Λιμάνι για να πάρει φανέλα βασικού, όμως κατέγραψε ελάχιστες συμμετοχές, δεν βρήκε ρυθμό και αποχώρησε πρόωρα. Ο δανεισμός του τερματίστηκε μετά από ένα εξάμηνο και ο παίκτης ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη φανέλα της Φαμαλικάο.

Όσοι παρακολουθούν την πορεία του Βινάγκρε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα μάλλον... τρίβουν τα μάτια τους, με τον βραχύσωμο άσο να βρίσκει τον καλό του εαυτό και να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στη Φαμαλικάο. Άλλωστε, δεν είναι ότι στον Ολυμπιακό είχε... ξεχάσει την μπάλα, απλώς ήρθε τραυματίας και έφυγε μετά από λιγοστές συμμετοχές και προτού προλάβει να προσαρμοστεί, όπως εξήγησε πρόσφατα και ο ίδιος σε συνέντευξη.

Πλέον οι μετοχές του 22χρονου αμυντικού έχουν "εκτοξευθεί" εκ νέου και είναι χαρακτηριστικό ότι φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Μπενφίκα!

Ο Βινάγκρε ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε πρόσφατο πρωτοσέλιδο της "Record", η οποία ανέφερε ότι οι δύο μεγάλες ομάδες της Λισαβόνας αναμένεται να δώσουν μάχη για την απόκτησή του. Τόσο η Σπόρτινγκ όσο και η Μπενφίκα έχουν εντυπωσιαστεί από τις εξαιρετικές παρουσίες του αριστεροπόδαρου άσου με τη Φαμαλικάο και φέρονται έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα τη Γουλβς για την απόκτηση του Βινάγκρε! Ποιος να το περίμενε μέχρι και πριν λίγους μήνες...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρνει" 11αδατο στο Λιμάνι ο Τικίνιο - Μάχη με top ομάδα για τον εξτρέμ - Τα "σκάει" στην Τότεναμ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags