Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει... μεταγραφή στο Λιμάνι ο Τικίνιο - Μάχη με top ομάδα για τον εξτρέμ - Τα "σκάει" στην Τότεναμ
| 2021-06-16 13:49:00

"Φέρνει" 11αδατο στο Λιμάνι ο Τικίνιο - Μάχη με top ομάδα για τον εξτρέμ - Τα "σκάει" στην Τότεναμ

του Παναγιώτη Νικολάου
"Φέρνει" 11αδατο στο Λιμάνι ο Τικίνιο - Μάχη με top ομάδα για τον εξτρέμ - Τα "σκάει" στην Τότεναμ

Η πρώτη επιλογή του Μαρτίνς και ο ρόλος του Βραζιλιάνου επιθετικού. Πώς μπορεί να φέρει έναν συμπατριώτη του στον Ολυμπιακό και ο ακραίος που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες, ωστόσο η περίπτωσή του θεωρείται δύσκολη και ακριβή.
 

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο Σοάρες αποτέλεσε την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες με θητεία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ,αφού ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει άψογα την αγορά της πατρίδας του.

Ο πρώην άσος της Πόρτο διατηρεί φιλία με τον Φαμπιάνο, τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας που υπήρξε συμπαίκτης με τον Τικίνιο στην Πόρτο το διάστημα 2017-2019, και πολλοί θεωρούν ότι δεν είναι τυχαίο που ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έχει κάνει την εμφάνισή του στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα των ατζέντηδων, ο Τικίνιο θα μπορούσε να παίξει ρόλο σε πιθανή μεταγραφή του Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό, "ψήνοντας" τον συμπατριώτη του για την προοπτική των Ερυθρολεύκων. Μάλιστα λέγεται ότι οι δυο τους θα ήθελαν πολύ να ξαναβρεθούν στην ίδια ομάδα, ενώ σε περίπτωση που οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κινηθούν για τον Φαμπιάνο, έχουν τον τρόπο να τον αποκτήσουν από την Ομόνοια. Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος έχει επίσης ακουστεί για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ένα ακόμα όνομα που γράφεται συχνά για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού, ο οποίος φέρεται να είναι μεταξύ των πρώτων επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς για τις θέσεις των εξτρέμ.

Αναφορικά με την υπόθεση του Καμερουνέζου της Μπεσίκτας αναμένεται να υπάρξει σημαντικός ανταγωνισμός και στη Γαλλία γράφουν ότι θα γίνει μάχη μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ, η οποία βλέπει εξίσου "ζεστά" τον 26χρονο παίκτη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα σχετικά ρεπορτάζ των Γάλλων, η ομάδα της Μασσαλίας έχει ήδη κάνει κρούση στη Μπεσίκτας για τον Ενκουντού και αναμένεται να επανέλθει άμεσα με επίσημη πρόταση. Οι απαιτήσεις των Τούρκων για την παραχώρηση του  διεθνούς εξτρέμ είναι αρκετά υψηλές, απόρροια του γεγονότος ότι το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στην Τότεναμ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγαλύτερη "αποτυχία" του Ολυμπιακού - "Κάηκε" παίκτης 22 εκατ. - Παίρνει μεταγραφάρα ο... άμπαλος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags