Facebook Pixel ΑΕΚ: Θα "πληρώσει" το... unfair με Γούτα η ΑΕΚ - Κόντρα με τη διοίκηση - Ποιος τον "έφαγε", έρχεται... εκδίκηση!
| 2021-06-16 19:00:00

Θα "πληρώσει" το unfair με Γούτα η ΑΕΚ- Κόντρα με διοίκηση- Ποιος τον "έφαγε", έρχεται... εκδίκηση!

Οι Μιχείες
Θα "πληρώσει" το unfair με Γούτα η ΑΕΚ- Κόντρα με διοίκηση- Ποιος τον "έφαγε", έρχεται... εκδίκηση!

Γιατί σκίζει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο και το μεγάλο λάθος. Χοντρό παρασκήνιο με τον Έλληνα αμυντικό που... καθάρισαν στην Ένωση πριν προλάβει να δοκιμάσει τα κιτρινόμαυρα. Ποιος πήρε την απόφαση και ποιος πήρε τη θέση του στο ρόστερ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Έπρεπε να κάνουμε την αποκάλυψη για την υπόθεση Γούτα – ΑΕΚ, ώστε να κινηθεί η δημοσιογραφική/ρεπορταζιακή πιάτσα και να υπάρξει διαρροή / τοποθέτηση απο την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ. Του στυλ: "με τα τωρινά δεδομένα ο Γούτας δεν ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, δεν έχει ανακοινωθεί και...περιμένουμε"!

Πιάσε το αυγό και κούρευτο, λέω εγώ, γιατί επι της ουσίας δεν μας έκανε σοφότερους η Επικοινωνία της Ένωσης. Περιμένουν τι, άραγε; Το... τρένο της φυγής του;

Γράψαμε χθες, εδω στον "Σκύλο" πως ο Γούτας έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, απο τότε που έπαιζε ακόμη στον Ατρόμητο και πως μόλις πριν απο λίγες ημέρες ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται και θα πρέπει να επανεξεταστεί η περιπτωσή του! Επί τούτου τίποτα...

Γιατί ξαφνικά άλλαξαν τα δεδομένα και απο εκεί που έλεγαν πως ο Μήτογλου θα πήγαινε δανεικός, τώρα αντιστράφηκαν οι ρόλοι με τον Γούτα να προορίζεται για δανεικός, να μην ανακοινώνεται και να μην εμφανίζεται καν στην “πρώτη” της ομάδας; Δεν ξέρω αν ήταν απόφαση του Μιλόγεβιτς, του Μελισσανίδη ή της πλειοψηφίας της ηγετικής ομάδας που τρέχει τον προγραμματισμό.

Σίγουρα πάντως πρόκειται για ανφαίρ της ΑΕΚ προς τον παίκτη, που ενδεχομένως θα βρει μπροστά της και θα γυρίσει μπούμερανγκ στο μέλλον σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Γιατί έχοντας το...δεδικασμένο με τον Γούτα ένας ατζέντης και ο πελάτης του θα το σκεφτούν δυο και τρεις φορές αν θα υπογράψουν στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ή προτιμήσουν να πάνε με λιγότερα σε κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο.

Ανεξάρτητα απο το αν έκανε ή δεν έκανε μεσα σε ένα μήνα ο Γούτας κι αν πιστεύουν πάρα πολύ τον έτερο νεοαποκτηθέντα Μήτογλου, η διαχείριση της υπόθεσης του πρώτου δεν είναι ιδιαίτερα τιμητική για την ΑΕΚ. Νομίζω...

Πάμε τώρα και στο ρεπορτάζ: ο Γούτας επιθυμεί πλέον να... σκίσει το συμβόλαιο με την ΑΕΚ, δεν θέλει να δοθεί ως δανεικός απο αυτή και στις μανατζερικές πιάτσες ...κυκλοφορεί/εμφανίζεται ως ελεύθερος. Και ως τέτοιος προτείνεται σε ομάδες. Μόνο που το συμβολαιό του με την ΑΕΚ δεν έχει λυθεί. Τουλάχιστον μέχρι το πρωί, με τους "κιτρινόμαυρους" να το... σκέφτονται ακόμη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντροπή για την Ελλάδα που δεν είναι στο Euro! Αυτόν να κοιτάξουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags