Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Το μεγάλο "μπαμ" Μαρινάκη από το Νησί - Πρώτος στη λίστα Μαρτίνς - Τον "τσεκάρει" η Μπαρτσελόνα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-06-17 13:43:00

Το μεγάλο "μπαμ" Μαρινάκη από το Νησί - Πρώτος στη λίστα Μαρτίνς - Τον "τσεκάρει" η Μπαρτσελόνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μεγάλο "μπαμ" Μαρινάκη από το Νησί - Πρώτος στη λίστα Μαρτίνς - Τον "τσεκάρει" η Μπαρτσελόνα!

Στο Λιμάνι ψάχνουν μία μεγάλη μεταγραφή από την Premier League. Το όνομά του βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα των Πειραιωτών, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Ποιες ομάδες τον παρακολουθούν εδώ και μήνες και το εντυπωσιακό βιογραφικό του.
 

Ολυμπιακός: Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τον χαφ που θέλουν να αποκτήσουν στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

 

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να μην είναι συνδεδεμένο με το θέμα του Μαντί Καμαρά και κατά πόσο, αλλά και πότε, θα αποχωρήσει από τον Πειραιά, με την Νάπολι και άλλους συλλόγους να ενδιαφέρονται αλλά ακόμα χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο.

 

Βασικός, στην λίστα του Μαρτίνς, για να αντικαταστήσει τον Αφρικανό είναι ο Πορτογάλος Σίντνεϊ Ταβάρες, που αγωνίζεται στην Λέστερ και από την 1η Ιουλίου μένει ελεύθερος από τις "Αλεπούδες". Ο 19χρονος, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν 6αρι, 8αρι αλλά και 10αρι, είναι προϊόν των ακαδημιών των Άγγλων, ενώ την σεζόν που μας πέρασε είχε τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ είναι διεθνής μια φορά με την Κ-19 της Πορτογαλίας.

 

Βασικό πρόβλημα αυτής της μεταγραφής, αποτελεί το γεγονός ότι ο νεαρός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Βρετανία, έχει πει στους ανθρώπους του ότι θέλει να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέχρι τον Αύγουστο.

 

Αυτό σημαίνει ότι η καθυστέρηση της μετακίνησης του Καμαρά, απομακρύνει και την περίπτωση του Πορτογάλου, όπου μπορεί να κοστολογείται στα 300.000 ευρώ, όμως Μπαρτσελόνα και Σέλτικ τον είχαν συμπεριλάβει στα μεταγραφικά τους πλάνα από τον Ιανουάριο που μας πέρασε.
 

Φυσικά οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν μένουν εκεί, καθώς η εναλλακτική του Ταβάρες είναι έτοιμη και ακούει στο όνομα Κλεμέν Γκρενιέ. Ο 30χρονος Γάλλος μένει και αυτός ελεύθερος από τη Ρεν και πρόκειται για μια απολύτως αξιόπιστη λύση για το κέντρο των "ερυθρολεύκων". Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έρχεται από αρκετά γεμάτη χρονιά και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, έχοντας 23 συμμετοχές με 4γκολ και 3 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και σε 5 αγώνες του Champions League και σίγουρα οι "εικόνες" που έχει από Λυόν, Ρόμα, Γκινκάμπ, αλλά και Ρεν τον κάνουν μια πολύ αξιόπιστη λύση.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο deal Μαρινάκη - Φέρνει βασικό με 1 εκατ. ευρώ - Πουλάει και βγάζει κέρδος τουλάχιστον 10!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags