Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό άμεσα το "παιδί" της Ατλέτικο - Αυτό είναι το deal, ποιος φεύγει - "Έκοψε" Εντσάμ ο Μαρτίνς
| 2021-06-19 19:04:00

Στο Λιμάνι άμεσα το "παιδί" της Ατλέτικο - Αυτό είναι το deal, ποιος φεύγει-"Έκοψε" Εντσάμ ο Μαρτίνς

GOALάρες by Εvaggelistis
Στο Λιμάνι άμεσα το "παιδί" της Ατλέτικο - Αυτό είναι το deal, ποιος φεύγει-"Έκοψε" Εντσάμ ο Μαρτίνς

Κλείνει οριστικά τα επόμενα 24ωρα, με πόσα χρήματα έρχεται Ελλάδα. Η δεύτερη κίνηση του Ολυμπιακού, το ντόμινο που έρχεται στο ρόστερ και η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς για τον παίκτη που θέλει και λογικά φέρνει η ΑΕΚ. Αποκάλυψη Sportdog.gr...

Ολυμπιακός: H στήλη κόντρα στο ρεπορτάζ των ημερών στα τέλη Μαϊου, όταν όλοι έγραφαν για...εξτρέμ, στόπερ και μπακ, είχε αποκαλύψει πως το πιθανότερο είναι η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού (μετά από εκείνη του Τικίνιο) να αφορά κεντρικό μέσο (οκταροεξάρι ή εξαροοκτάρι). Μετά μάλιστα, από εκείνο το δημοσίευμά μας, άρχισαν να γράφονται για Κασάμι και λοιπούς!

Προφανώς κάτι γνωρίζαμε και ήταν άμεσα συνδεδεμένο με το ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις και να πουληθούν ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη αλλά και με το μέλλον των Πέπε, Τιάγκο Σίλβα παρότι στο ξεκίνημα της "ερυθρόλευκης" προετοιμασίας δίνουν το παρών. Πάμε στα φρέσκα κουλούρια όμως, αφού τις τελευταίες ώρες αποκαλύφτηκε χωρίς να διαψευστεί, πως ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Πιέρ Κουντέ Μαλόνγκ, έχει κάνει πρόταση για την αγορά του στην Μάιντζ και βρίσκονται σε φάση διαπραγμάτευσης.

Η υπόθεση Κουντέ είναι του... Μαϊου και ο διεθνής Καμερουνέζος είναι παλιός γνωστός στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια μέχρι και εισιτήρια είχαν βρει για να έρθει μια Κυριακή του Ιούνιου του 2018 στην Ελλάδα. Δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά μπήκε σφήνα τελευταία στιγμή η Μάιντζ, "έσκασε" 7.500.000 ευρώ και τον αγόρασε, με τον μέσο τότε να μην μπορεί να πιέσει παρότι ο ίδιος είχε, ξανά, συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους".

Στην Μαιντζ ο 26χρονος(σήμερα) μέσος είδε την επόμενη χρονιά της χρηματιστηριακή του αξία να εκτοξεύεται στα 10.000.000 ευρώ αλλά την σεζόν που πέρασε "δοκιμάστηκαν" οι σχέσεις του από τον Γενάρη και μετά με τον κόουτς που πήγε (τον Δανό Μπό Σβένσον), έκλεισε με μόλις 11 συμμετοχές και είναι στην κανονικά στην βιτρίνα αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την γερμανική πιάτσα agents η Μάιντς ξεκίνησε τις απαιτήσεις της από τα 3.000.000 (λίγο κάτω , δηλαδή, από την χρηματιστηριακή αξία του Κουντέ που είναι στα 3,5 εκατ.) και πλέον αξιώνει 2.300.000. Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει στο 1,5 εκατ. αλλά  όλα δείχνουν πως η υπόθεση μπορεί να ντιλάρει μέσα στο τριήμερο με ένα ποσό κοντά στο 1,8 με 2 εκατομμύρια ευρώ και κάποια μπόνους στόχων. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα ο Κουντέ είναι πλέον ορατό να αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού αφού υπάρχει και ο Μαρτίνς που ζητάει μέσο στην προετοιμασία για να προσαρμοστεί στο στυλ της ομάδας και τις απαιτήσεις του πριν αποχωρήσει ο Καμαρά (ή ο Μπουχαλάκης).

Να επισημάνω εδώ μια σημαντική λεπτομέρεια: ο Κουντέ πριν από 3 χρόνια ήταν ...ανακάλυψη/πρόταση των Μοντεστό - Καρεμπέ, αλλά τότε ο Μαρτίνς (είχε αναλάβει ένα μήνα πριν τον Ολυμπιακό) βλέποντάς τον και μαζεύοντας και πληροφορίες από την Ισπανία (ο Καμερουνέζος είναι προϊόν της Ακαδημίας της Ατλέτικο Μαδρίτης) ήταν ενθουσιασμένος και απόλυτα σύμφωνος με την προοπτική απόκτησής του, έστω και δανεικού. Τους πρόλαβε όμως, η Μάιντς που τον αγόρασε...

Με την ευκαιρία θα μεταφέρω και κάτι ακόμη που κυκλοφορεί στην πιάτσα: ο Εντσάμ, που όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει μια πολύ δυνατή μεταγραφή/προσθήκη στα χαφ για την ΑΕΚ, τον προηγούμενο μήνα είχε προταθεί/απασχολήσει λίγο και τον Ολυμπιακό. Τελείως επιδερμικά όμως, χωρίς συνέχεια, γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς άναψε...κόκκινο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" στην ΑΕΚ, τον αρπάζει ο Ολυμπιακός! Τα "σκάει" ο Μαρινάκης - Ποιον "διώχνει" από το Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags