Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία:
| 2021-06-19 22:36:00

Επιβεβαίωση Sportdog για Πάμπλο Γκαρσία! Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του – Δεν έκαψε το σενάριο

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog για Πάμπλο Γκαρσία! Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του – Δεν έκαψε το σενάριο

Ήρθαν τα πάνω κάτω στην καριέρα του Ουρουγουανού τεχνικού που έκανε τον ΠΑΟΚ κυπελλούχο φέτος.

ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία: Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανατροπή των ανατροπών. Το σενάριο όμως το διαβάσατε πρώτη φορά στο Sportdog. Και μετά από σχεδόν 20 μέρες ο σκύλος επιβεβαιώνεται. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε.

Λοιπόν. Ξεκινούμε το στόρι, το οποίο έχει ζουμί.

Θα περίμενε κανείς, ότι ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την κατάκτηση Κυπέλλου θα έπαιρνε μπόνους παραμονής. Φευ. Ο ΠΑΟΚ πήγε σε επιλογή Λουτσέσκου και καλά έκανε με τον Ιβάν Σαββίδη να ευχαριστεί τον εμβληματικό Ουρουγουανό, προτείνοντάς του να παραμείνει στην ασπρόμαυρη οικογένεια, που τόσο αγαπά, ηγούμενος την ομάδα του ΠΑΟΚ Β', η οποία θα αγωνίζεται στη Super League 2.

Ο αγαπημένος Πάμπλο των ΠΑΟΚτσήδων δεν φαινόταν διατεθειμένος να ανεβεί σε αυτό, το λίγο διαφορετικό παοκτσήδικο άρμα και να πάρει τα ηνία για τη δεύτερη κατηγορία, μετά από μία επιτυχία που έφερε στην ομάδα. Φερόταν μάλιστα τέλη Μαΐου, ότι είχε προτάσεις από Ισπανία.

Εκεί που όλα έδειχναν, ότι δεν υπάρχει επιστροφή οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν παραμονή του Ουρουγουανού στον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας τη δεύτερη ομάδα. «Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού», δεν λέει το τραγούδι;

Ε αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Γκαρσία και του ΠΑΟΚ!.

Η τελευταία ανάρτηση του Πάμπλο Γκαρσία ήταν ιδιαίτερα αινιγματική.   «Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα αν δεν προέρχεται από εμάς» έγραψε ο Ουρουγουανός τεχνικός, ενώ ακόμη το μέλλον του στον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Στο Sportdog πάντως είχατε διαβάσει, ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κάψουν το σενάριο επιστροφής του Παυλάρα.

Στις 2 Ιουνίου, το Sportdog έγραφε για ανατροπή στο θέμα Γκαρσία σε συνέντευξη με τίτλο: "Λουτσέσκου όπως Ζιντάν - Ανατροπή Γκαρσία, για έξι μήνες ο Ουάρντα" - Aυτοί φεύγουν, ποιοι έρχονται.

«Θα περάσουν λίγες μέρες και θα το σκεφτεί διαφορετικά. Όταν σκεφτεί πιο ήρεμα, θα πάρει την απόφαση να μείνει στον ΠΑΟΚ. Γιατί δεν είναι μόνος του. Εκτός από την οικογένειά του έχει κάποιους συνεργάτες, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα που έχει αυτός, που μπορεί να πάρει μία απόφαση μετά από έναν χρόνο. Συν τοις άλλοις, στην Ισπανία έχει πολύ καλό όνομα. Είναι σίγουρο, ότι θα προκύψουν καλές προτάσεις όπως αυτές που παίζονται στα ΜΜΕ με την Οσασούνα. Ξέρουμε ότι εκεί είναι πολύ πιο τυπικοί όσον αφορά τα διπλώματα που πρέπει να έχει ένας προπονητής. Ο Γκαρσία δεν είχε UEFA PRO γι'αυτό άλλωστε ήταν στον πάγκο ο Αμανατίδης στην αρχή. Στην Ισπανία δεν μπορούν να κάνουν αυτά τα πειράματα. Και γι'αυτό ο ΠΑΟΚ του δίνει τη δυνατότητα παράλληλα με την ομάδα να κάνει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και να πάρει όλα τα διπλώματα. Έτσι δεν θα έχει εμπόδια στην καριέρα του. Του δίνεται η δυνατότητα έναν χρόνο να καθίσει και μετά να κυνηγήσει να αναλάβει μία πρώτη ομάδα, κάτι που δικαιούται με βάση αυτό που έκανε στον ΠΑΟΚ. Είναι ανθρώπινη η πικρία του. Θα μπορούσε να του είχε δοθεί η ευκαιρία βάσει των συνθηκών που υπήρχαν. Να διαλέξει ομάδα και να κάνει τις μεταγραφές. Αυτήν την ευκαιρία δεν την πήρε παρότι είναι δεμένος συναισθηματικά», γράφτηκε.

 

Θυμηθείτε εδώ το θέμα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πάμπλο Γκαρσία πάει με μεγάλες περγαμηνές στην β' ομάδα του ΠΑΟΚ! Σημειωτέον, ότι πριν αναλάβει τον πάγκο της πρώτης ομάδας είχε ένα αήττητο σερί 77 αγώνων! Είχε να χάσει από τις 10 Δεκεμβρίου 2017  (κόντρα στον Παναθηναϊκό). 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags