Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέσσερις δυνατές πωλήσεις με… απόφαση Μαρινάκη - "Διαφωνεί" ο Μαρτίνς - 2.2 εκατ. σε Φορτούνη!
| 2021-06-20 18:08:00

Τέσσερις δυνατές πωλήσεις με… απόφαση Μαρινάκη - Ποιοι και πότε θα φύγουν - 2.2 εκατ. σε Φορτούνη!

Οι Μιχείες
Τέσσερις δυνατές πωλήσεις με… απόφαση Μαρινάκη - Ποιοι και πότε θα φύγουν - 2.2 εκατ. σε Φορτούνη!

Το "χρυσό" συμβόλαιο στον Έλληνα άσο και το "ταβάνι" για Ολυμπιακό. Πόσοι βασικοί ποδοσφαιριστές θα φύγουν φέτος από τον Ολυμπιακό, σε ποιες θέσεις και πότε; Τι θα ήθελε ο Πορτογάλος κόουτς, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστεί και η πρόταση που έχει στα χέρια του ο "Φόρτου".

Πόσους, τελικά, βασικούς ποδοσφαιριστές του θα πουλήσει αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός; Ποιά η άποψη του Πέδρου Μαρτίνς πάνω σε αυτό και ποιά η πολιτική του Μαρινάκη; Οι δυο υπερήφανες πωλήσεις πως μπορεί να γίνουν τέσσερις και να μην υπαρξει πρόβλημα;

Ποιά είναι η προυπόθεση/τρικ και τι ισχύει σε κάθε γραμμή; Πόσο θα μετρήσουν οι αρχικές... ετικέτες με τα ποσά; Γιατί η Γαλατά που δίνει 2,2 εκατ. (χωρίς τα μπόνους) στον Φορτούνη, δεν θα φτάσει ούτε τα 8 στον Ολυμπιακό;

Οι απαντήσει στις έξι Μιχείες που ακολουθούν;

1η) Φορτούνης ή Μασούρας; Καμαρά ή Μπουχαλάκης; Σεμέδο ή Σισέ; Συν τον Ζοσέ Σα, βεβαίως βεβαιως... Αυτές θα είναι οι 4 υπερήφανες πωλήσεις του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, το οποίο ενδεχομένως θα είναι το πιο...καυτό, πιο... περίπλοκο αλλά και πιο... μακρόστενο όσον αφορά στο μεταγραφικό παρε-δώσε τον "ερυθρόλευκων", σε σχέση με κάθε προηγούμενο!

2η) Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να επιθυμεί να φύγουν/πουληθούν δυο (2) από τον βασικό κορμό που έχει δημιουργήσει την τελευταία 3ετία στους δις πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά μάλλον θα συμβιβαστεί με τέσσερις (4) δυνατές αποχωρήσεις. Απλά θα είναι μια σε κάθε γραμμή... 

3η) Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού ξέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πουλάει με μεγάλη υπεραξία αλλά και όλοι από τους παραπάνω επτά (7) ποδοσφαιριστές του ο τι έχουν φτάσει στο πικ τους, οπότε οι μισοί θα πρέπει να φύγουν. Το αντίθετο θα είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα όχι συμβατό με την πολιτική ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκού selling club, όπως έχει καταφέρει να είναι ο Ολυμπιακός (κάτι σπάνιο/σχεδόν αδύνατον για τα ελληνικά δεδομένα)!

4η) Στο που θα καθίσει η μπίλια  των προσφορών για την κάθε περίπτωση, ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, σε πολύ μεγάλο βαθμό θα κρίνει και το αν θα υπάρξουν deal. Όπως και ποιές προτάσεις και απο που θα προλάβουν να προηγηθούν...

5η) Για να έχετε ένα παράδειγμα, έστω και χοντρικά: Ολυμπιακός ξεκινάει από τα 10.000.000 για τον Φορτούνη αλλά η Γαλατά που όντως τον θέλει σαν τρελή απο πέρσι  και μπορεί να του προσφέρει συμβόλαιο (χωρίς τα μπόνους) στα 2.200.000 ευρώ, σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει να προσφέρει έστω 8.000.000 στους "ερυθρόλευκους".

6η) Ή για τον Μασούρα, για τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι ενημερωμένος εδώ και καιρό πως θα έρθει πρόταση από την Μπουντεσλίγκα (και έχει ενημερώσει σχετικά και τον παίκτη), το "καρτελάκι" του ανέβηκε στα 7.000.000 αλλά και 5 με 6 εκατ. δύσκολα θα φέρει... Επίσης, άλλο το συμβόλαιο του Φορτούνη στον Ολυμπιακό (κατά μέσο όρο του στοιχίζει 1,5 εκατ. ετησίως) κι άλλο του Μασούρα (λιγότερα από τα μισά, σε σχέση με τις αποδοχές του Κώστα)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Αγγλία για deal Ολυμπιακού - "Ψώνια" από Τότεναμ-Ντόρτμουντ - Από την... ΑΕΚ στο Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags