Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Βουίζει" η Αγγλία για deal με Ολυμπιακό - "Ψώνια" από Τότεναμ-Ντόρτμουντ - Από την... ΑΕΚ στο Λιμάνι
| 2021-06-20 12:00:00

"Βουίζει" η Αγγλία για deal Ολυμπιακού - "Ψώνια" από Τότεναμ-Ντόρτμουντ - Από την... ΑΕΚ στο Λιμάνι

Του Αδέσποτου
"Βουίζει" η Αγγλία για deal Ολυμπιακού - "Ψώνια" από Τότεναμ-Ντόρτμουντ - Από την... ΑΕΚ στο Λιμάνι

Η μεγάλη συμφωνία, η λίστα Μαρτίνς και η ανατροπή με τον Χασάν. Ποιος είναι ο τερματοφύλακας που είχαν ξεχωρίσει στην Ένωση, αλλά... έκαναν πίσω λόγω χρημάτων και τώρα ενδιαφέρει έντονα τους Πειραιώτες; Τι συμβαίνει τον Αιγύπτιο και το μέλλον του και ποιος φεύγει άμεσα;

Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν για ένα ακόμα Σάββατο οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό. Έβγαλαν και θεματάκια που αξίζει να διαβάσετε. Και αφού χθες… απογειώσατε το Part1, πάμε και στο Part2 με περισσότερο Ολυμπιακό και μεταγραφές!

*** Πάρτε χαρτί και γράψτε. Βάτσλικ, Φαμπιάνο, Καζανίγκα, Μπούγκι, Ράμος, Μπιζότ. Από αυτούς τους έξι θα επιλέξει ο Ολυμπιακός για αντί-Σα. Οι εξελίξεις που έρχονται από Αγγλία μιλούν για τελειωμένη μεταγραφή του Σα στη Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει εδώ και μέρες ψάχνει για αντικαταστάτη του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Ποιες είναι αυτές οι περιπτώσεις;

Βάτσλικ: Τερματοφύλακας Εθνικής Τσεχίας. Όσο προχωρά η ομάδα του στο Euro 2020 τόσο ανεβαίνει η χρηματιστηριακή του αξία. Αυτό σημαίνει, ότι ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του ανταγωνιστές.

Φαμπιάνο: Τον ξέρει από τους μεταξύ τους αγώνες με την Ομόνοια. Και αν κάποιοι στέκονται στην ηλικία του, να υπενθυμίσω, ότι ο Νικοπολίδης πήγε στα 33 στον Ολυμπιακό και έπαιξε μέχρι τα 40 του.

Γκαζανίγκα: Είναι Αργεντινός αναπληρωματικός του Γιορίς στην Τότεναμ.

Μπούρκι: Θέλει να πωλήσει η Ντόρτμουντ. Είναι δύσκολη υπόθεση

Ράμος: Είναι αναπληρωματικός στην Πόρτο. Ζήτησε να φύγει. Τον θέλει πολύ ο Μαρτίνς λόγω Πορτογαλίας.

Μπιζότ: Βασικός στην Άλκμααρ και διεθνής. Για τον συγκεκριμένο υπάρχει και στόρι με ΑΕΚ. Η Ένωση ψάχνοντας για τερματοφύλακες είχε καταλήξει στον Ολλανδό και στον Στάνκοβιτς. Η περίπτωση του Μπιζότ κόστιζε 2 εκατ. Οι κιτρινόμαυροι πήγαν σε Στάνκοβιτς, δίνοντας 1,1 εκατ.Ευρώ. Για να είμαστε δίκαιοι. Η ΑΕΚ δεν έχει την καβάτζα του Champions League. Οπότε δεν θα μπορούσε να πάει σε τόσο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα.

***ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα κατεβάσουν τις ομάδες Κ19 ως ΑΕΚ και Παναθηναϊκός Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό δείχνει και το επίπεδο των Ακαδημιών των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν έχει χώρο για την Ακαδημία του. Χρησιμοποιεί την Παιανία. Πρέπει αναπτυχθούν οι Υποδομές της ομάδας.

** Mε ρωτούν επίσης αν υπάρχει θέμα Χασάν; Γιατί να υπάρχει; Τικίνιο, Ελ Αραμπί, Χασάν πάει η ιεραρχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" στην ΑΕΚ, τον αρπάζει ο Ολυμπιακός! Τα "σκάει" ο Μαρινάκης - Ποιον "διώχνει" από το Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags