Facebook Pixel ΑΕΚ: Συμφώνησε με Βράνιες η ΑΕΚ - "Αναταραχές" και... μπιπ - Έτσι "χαλάει" το Κυριάκου Παπαδόπουλου!
| 2021-06-21 14:30:00

Συμφώνησε με Βράνιες η ΑΕΚ - "Αναταραχές" και... μπιπ - Έτσι "χαλάει" το Κυριάκου Παπαδόπουλου!

BoxtoBox
Συμφώνησε με Βράνιες η ΑΕΚ - "Αναταραχές" και... μπιπ - Έτσι "χαλάει" το Κυριάκου Παπαδόπουλου!

Η επιστροφή του φέρνει εξελίξεις και δυσαρέσκεια εντός συλλόγου. Ποιος δεν τον ήθελε στην ομάδα και τα... γαλλικά δημόσια. Πώς άλλαξε η κατάσταση και γυρίζει στην Ένωση και γιατί "κολλάει" πιθανότατα η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού.
 

ΑΕΚ: Θυμάστε που σας έγραψα προ ημερών ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με κάποιον συγκεκριμένο μέσα στην ΑΕΚ από τα χέρια του οποίου περνάνε πολλά πράγματα και δη μεταγραφικά; Θυμάστε που σας έγραφα επίσης ότι αυτός ο ισχυρός άνθρωπος (δεν είναι ο Μελισσανίδης) εκτός από βασικό στην Εθνική θέλει να τον δει σύντομα βασικό και στην ΑΕΚ; Ε, δεν παίρνω ούτε λέξη πίσω. Έτσι έχει η κατάσταση.

Πιθανώς ο Κυριάκος να ήταν ήδη παίκτης της ΑΕΚ ΑΝ δεν έμπαιναν ξανά ιδέες για τον Βράνιες στην Ένωση. Στην πραγματικότητα δεν μιλάμε, απλά, για ιδέες. Έχει μιλήσει ήδη, έχουν συμφωνήσει και προσπαθούν να κάμψουν εσωτερικές αντιδράσεις. Θυμάστε που τον χειμώνα ο Βόσνιος στόπερ είχε πει ότι ένας... μπιπ έκοψε την επιστροφή του στην Ένωση; Ε θα μπορούσε τώρα αυτός ο άνθρωπος να ανοίξει τις αγκάλες για να υποδεχθεί τον Βράνιες που τον είχε αποκαλέσει έτσι, έστω κι αν δεν ανέφερε το όνομά του;

Θα μπορούσε άραγε να γίνει το χατίρι όλων και ν' αποκτηθούν και Βρανιές και Κυριάκος; Δύσκολο το κόβω αλλά σ' αυτή τη ζωή και ειδικά στις μεταγραφές έχω μάθει να μη λέω ποτέ.

Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα 24ωρα γίνονται τρομερές εσωτερικές... ζυμώσεις στην Ένωση για τα μεταγραφικά. Λέτε αυτές οι ζυμώσεις να φέρουν και εξελίξεις για κάποιον που ενδεχομένως δυσαρεστηθεί από την τελική επιλογή; Who knows?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα γίνει... χαμός - Μάχη των Big-4 για πρώην κορυφαίο άσο της Μάντσεστερ Σίτι - "Παίζει" για όλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags