Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πιέρ Κουντέ: "Βρήκε... Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός - Μείγμα Καμαρά-Εμβιλά" - "Πλακώθηκε" με τον προπονητή του!
| 2021-06-22 14:26:00

"Βρήκε... Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός - Μείγμα Καμαρά-Εμβιλά" - "Πλακώθηκε" με τον προπονητή του!

του Γιώργου Κτενά
"Βρήκε... Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός - Μείγμα Καμαρά-Εμβιλά" - "Πλακώθηκε" με τον προπονητή του!

Η νέα μεταγραφή, το προφίλ του και τα εκατομμύρια που θα φέρει. Το Sportdog.gr σας παρουσιάζει τον Πιέρ Κουντέ, εξηγεί γιατί τον πήραν σε αυτή την εξαιρετική τιμή οι Πειραιώτες και σχολιάζει πως και πότε θα μπορεί να τον πουλήσει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Ολυμπιακός - Πιέρ Κουντέ: Το αγωνιστικό προφίλ τού Πιέρ Κουντέ, που οι Πειραιώτες βλέπουν στο πρόσωπό του την επόμενη μέρα για την αποχώρηση του Καμαρά (όταν πωληθεί ο Καμαρά!), ανέλυσε στο sportdog.gr ο Ανέστης Ζαχαράκης, δημοσιογράφος που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το γερμανικό ποδόσφαιρο.

Πώς ήταν η περσινή του σεζόν με τη Μάιντς, ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει, είναι καλύτερος από τον Μεντί Καμαρά και μια σειρά ακόμα από ενδιαφέρουσες απαντήσεις που θα σας κάνουν να μάθετε πώς ακριβώς παίζει ο Κουντέ, πριν ακόμα τον δείτε.

"Μείγμα Καμαρά-Εμβιλά - Πέφτει στην μπάλα με δύναμη - Καλή έκρηξη - Βάζει γκολ"

"Εξάρι με χαρακτηριστικά οχταριού. Κάτι ενδιάμεσο μεταξύ Εμβιλά και Καμαρά θα έλεγα. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι η επιθετικότητα με την οποία πέφτει στην μπάλα και η δύναμή του. Επίσης έχει αρκετά καλή έκρηξη για κεντρικός χαφ και δυνατό σουτ, όχι τόσο τεχνικό. Αξιοπρεπής μακρινή μεταβίβαση, όχι καλύτερη όμως από του Μ’Βιλά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Α. Ζαχαράκης.

Πώς ήταν η θητεία του στη Γερμανία;

"Του αρέσει πολύ να τρέχει την μπάλα και να κάνει κάθετες κινήσεις προς την αντίπαλη περιοχή. Στη Μάιντς ήταν βασικός τις πρώτες δύο σεζόν, μάλιστα τη δεύτερη είχε και 4 γκολ στην Μπουντεσλίγκα, εξαιρετικό νούμερο για εξαρο-οχτάρι".



"Για αυτό έχασε τη θέση του στη Μάιντς - Καλύτερο εξάρι από Καμαρά - Τον πουλάει ακριβά"

Τι έκανε τη φετινή σεζόν;

"Φέτος ξεκίνησε κανονικά στο ροτέισον, όμως στη συνέχεια πέρασε ένα τραυματισμό στο γόνατο, έλλειψε δύο μήνες, στο μεσοδιάστημα η Μάιντς άλλαξε τεχνικό (πήρε τον Σβένσον) και έχασε τελείως τη θέση του στο ροτέισον, δεν έμπαινε ούτε στις αποστολές καλά-καλά. Με τον Μπαϊερλόρτσερ τον προτελευταίο τεχνικό της Μάιντς είχε ένα επεισόδιο σε ένα ματς, καθώς τον είχε κάνει αλλαγή και δεν είχε δώσει το χέρι του. Κατόπιν το μετάνιωσε και ζητούσε συνέχεια συγγνώμη".

Ποιον παίκτη θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Διεθνής με το Καμερούν, γενικά πολύ καλή περίπτωση. Τέτοιοι χαφ σπανίζουν στα ελληνικά γήπεδα. Εμένα μου θυμίζει κάτι από τον Πορτογάλο Ρενάτο Σάντσεθ και τον ΜακΚένι της Γιουβέντους".

Είναι καλύτερος από τον Καμαρά;

"Συγκριτικά με τον Καμαρά, ο Κουντέ μπορεί να παίξει καλύτερα ως εξάρι, ανασταλτικά δηλαδή υπερέχει. Σαν οχτάρι ο Κουντέ, πλησιάζει πολύ τα στοιχεία του Καμαρά. Λίγο καλύτερο κορμί ο Καμαρά, πιο αρχοντικό, αλλά γενικά σε δύναμη και ορμητικότητα είναι στα ίδια επίπεδα. Ο Κουντέ πάντως είναι πιο γρήγορος και έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αποδειχθεί πιο δημιουργικός".

Τέλος, μπορεί να "χτυπήσει" μεταγραφή όπως ο Καμαρά με τη θητεία του στον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα είναι μία κίνηση με μεταπωλητική αξία, η αξία του δεν είναι αυτή που τον αγοράζει ο Ολυμπιακός, οι συγκυρίες έχουν φέρει τόσο χαμηλά την τιμή του".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή με Τσιμίκα - Η απόφαση-έκπληξη Κλοπ και ο... Ολυμπιακός - Εκεί θα παίζει του χρόνου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags