Facebook Pixel Αναφορά του Sportdog σε ρεπορτάζ του Goal.com για σούπερ ταλέντο από Ελλάδα (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-22 17:22:00

Συνέντευξη του Sportdog σε ρεπορτάζ του Goal.com για άσο του ΠΑΟΚ και τον... Νεϊμάρ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συνέντευξη του Sportdog σε ρεπορτάζ του Goal.com για άσο του ΠΑΟΚ και τον... Νεϊμάρ (ΦΩΤΟ)

Το όνομά του έχει συγκριθεί τόσο με του Αργετνίνου σούπερ σταρ, όσο και με του Νεϊμάρ, ενώ έχει αναγκάσει τεράστιους Ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι, να ενδιαφερθούν για εκείνον, έτσι το αφιέρωμα στο πρόσωπό του από την πασίγνωστη ιστοσελίδα ήταν κάτι το... αναμενόμενο

ΠΑΟΚ - Γιάννης Κωντσαντέλιας: Ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στις λίστες των σκάουτερς σε όλη την Ευρώπη είναι αυτό του νεαρού επιθετικού του Δικεφάλου του Βορρά. Οι αναφορές που κάνουν λόγο για ομοιότητές του, στον τρόπο παιχνιδιού, με τους Μέσι και Νεϊμάρ, έχουν κάνει τόσο την Μπαρτσελόνα, την Τσέλσι και άλλα τοπ κλαμπ στην Ευρώπη να τον έχουν πολύ ψηλά στην λίστα τους. Έτσι η πασίγνωστη ποδοσφαιρική ιστοσελίδα Goal.com προχώρησε σε ένα ειδικό αφιέρωμα στο πρόσωπό του και μάλιστα χρησιμοποιώντας μέρη από τα λόγια που είχαν πει στο Sportdog άνθρωποι που έχουν ζήσει από κοντά το νεαρό παίκτη και τον γνωρίζουν πολύ καλά.

"Πριν ακόμα τον πιάσουν τα ραντάρ του ΠΑΟΚ, σε ηλικία 11 ετών, ήταν φανερό ότι ο Κωνσταντέλιας είχε κάτι διαφορετικό, ακόμα και από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα της Αγίας Παρασκευής. «Τέτοιοι παίκτες δεν βγαίνουν κάθε μέρα. Ούτε καν κάθε 50 χρόνια. Είχε κάτι ξεχωριστό», είχε πει στο Sportdog ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, Αλέξανδρος Μαλακασιώτης...", αναφέρει μεταξύ άλλων το Goal.com, μιας και ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags