Facebook Pixel Γιώργος Τζαβέλλας - ΑΕΚ: Ο... Τζέρι Μαγκουάϊαρ έφερε Τζαβέλλα - "Χάνει" 200.000 - "Εμπλοκή" στην "κλοπή" Ολυμπιαού από ΠΑΟΚ
| 2021-06-26 15:38:00

Ο... Τζέρι Μαγκουάϊαρ έφερε Τζαβέλλα - "Χάνει" 200.000 - "Εμπλοκή" στην "κλοπή" Ολυμπιακού από ΠΑΟΚ

Οι Μιχείες
Ο... Τζέρι Μαγκουάϊαρ έφερε Τζαβέλλα - "Χάνει" 200.000 - "Εμπλοκή" στην "κλοπή" Ολυμπιακού από ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή που έκλεισε και πόσα χρήματα θα δώσει η ΑΕΚ. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση του Έλληνα στόπερ,η φωτογραφία με γνωστό μάνατζερ και πότε θα φορέσει και επίσημα τα κιτρινόμαυρα. Έχει ξεκινήσει άραγε και... καριέρα μάνατζερ;

Ο "Τζέρι Μαγκουάϊαρ",  κινηματογραφικό ήρωα που ερμήνευσε απολαυστικά ο Τόμ Κρούζ και κέρδισε τις "Χρυσές Σφαίρες" και μια υποψηφιότητα Όσκαρ στην κατηγορία "καλύτερος ηθοποιός", είναι μια ταινία των 90's που έχει για ήρωες έναν αθλητικό ατζέντη και έναν παίκτη του αμερικάνικου φουτμπολ (τον ερμηνεύει ο Κούμπα Γκούντιγκ Τζούνιορ), που συνεργάζονται και τα "σπάνε"! 

Ο Τζέρι Μακγκουάϊαρ, για όσους δεν έχουν δεί την κλασική (πλέον) ταινία, είναι μάνατζερ, σε ένα πολύ μεγάλο αμερικάνικο Γραφείο μάρκετινγκ, ο οποίος ξαφνικά ανακαλύπτει πως έχει ηθικούς ενδοιασμούς και σύντομα χάνει την δουλειά του. Με την βοήθεια  μιας πιστής συναδέλφου και ενός τρελού πελάτη/ποδοσφαιριστή στον οποίο αφιερώνεται, μαθαίνει πως η αγάπη είναι η καλύτερη εκδίκηση και η συνεργασία τους αποφέρει ένα χρυσό συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων!

Εξαιτίας αυτής της ταινίας που έσπασε τα ταμεία ενώ πρίν τον ενσαρκώσει ο Τομ Κρούζ αρκετοί συνάδελφοι του απέρριψαν τον συγκεκριμένο ρόλο, γιατί δεν πίστευαν πως ο κόσμος θα πήγαινε και θα έβλεπε την ιστορία ενός αθλητικού ατζέντη, πολλοί ονειρέυτηκαν πως μια ημέρα στην κανονική ζωή θα γινόντουσαν/γίνουν... "Τζέρι Μακγουάϊαρ" στοποδοσφαιρο ή στο μπάσκετ. 

Ενδεχομένως, λοιπόν, και ο Γιώργος Τζαβέλας, που αν κρίνω απο ένα χθεσινοβραδινό ποσταρισμά του στo instagram του, πρέπει να εμπνέεται απο τον συγκεκριμένο "ήρωα". Ποιός ξέρει, όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μπορεί να γίνει ο ίδιος ατζέντης ή έστω να το δοκιμάσει αφού ήδη και ως ποδοσφαιριστής έχει βοηθήσει/εμπλακεί σε κάποιες υποθέσεις (όπως - για τους γνώστες - με την μεταγραφή του Σιαμπάνη απο τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό).

Προς το παρόν πάντως ο Τζαβέλας  - με  τους όποιους συμβολισμούς" - "Τζέρι Μαγκουάϊαρ" των Ελλήνων ατζέντηδων "βάπτισε" τον Βασίλη Παναγιωτάκη. Ένας απο τους παλαιότερους και πλέον έμπειρους  επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα,  που είναι μάνατζερ μεταξύ άλλων των Γιαννούλη, Καρνέζη και εσχάτως του Κουλούρη!

Προφανώς χθες βράδυ έκλεισε η μεταγραφή του Τζαβέλα - όσον αφορά στο συμβόλαιο του διεθνή λίμπερο με την ΑΕΚ και την αποστολή του μπάι άουτ στην Αλάνιασπορ, με τα διαδικαστικά που τρενάρουν οι Τούρκοι να  καθυστερούν το τυπικό ντιλάρισμα και την ενσωματωσή του στους"κιτρινόμαυρους" - και ο αριστεροπόδαρος διεθνής στόπερ είπε να το γιορτάσει με δείπνο μαζί με τον ατζέντη του, στην πλατεία Πλαστήρα, στο Παγκράτι! 

Κάπως έτσι , λοιπόν, προέκυψε και η φωτογραφία του χαμογελαστού Βασίλη Παναγιωτάκη με τον Γιώργο Τζαβέλα και εν συνεχεία το αποθεωτικό ποστάρισμα του ποδοσφαιριστή για τον Έλληνα ατζέντη στα social media, μάλιστα με την καλύτερη...λεζάντα : "Με τον Jerry Maguire..."!!

Προσοχή, ο Τζαβέλας απο τότε που τα έσπασε με τον Πολ Κουτσολιάκο (ο οποίος τον είχε πάει σε Αιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, τον πήγε και στην Τούμπα), σχεδόν αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, κυκλοφορεί στην αγορά χωρίς αποκλειστικό ατζέντη! Και αποδίδει τα εύσημα  για το οτι κατάφερε να επιστρέψει σε μια μεγάλη/μπιγκοφοράτη ελληνική ομάδα και δη στην Αθήνα, όπως δηλαδή επεδίωκε, στον Βασίλη Παναγιωτάκη "βαπτιζοντάς" του Τζέρι Μαγκουάιαρ!

ΥΓ. Μέσα σε μια εβδομάδα ο Βασίλης Παναγιωτάκης έβαλε την σφραγίδα του στις μεταγραφές δυο διεθνών/ σπουδαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, του Κουλούρη στον Ατρόμητο και του Τζαβέλα στην ΑΕΚ. Λέτε να το τριτώσει;

ΥΓ.1 Απο Δευτέρα ως Τετάρτη θα πάει το χάπι έντ στην υπόθεση Τζαβέλα. Οι Τούρκοι δεν βιάζονται, απο την στιγμή που και ο άσος δεν έδειξε προθυμία να χαρίσει κάποια απο τα δεδουλευμένα. Το μπάι άουτ θα πληρωθεί κανονικά απο την ΑΕΚ στην Αλάνιασπορ (400.000), αλλα όχι εφάπαξ - μια και έξω- όπως επιθυμούν οι Τούρκοι, για αυτό και "επενδύουν" στα...γραφειοκρατικά της υπόθεσης. Αν στο τέλος πιάσει το κολπο δεν το ξέρω, αλλά θα φανεί λίαν συντόμως και πριν την 1η Ιουλίου ασφαλώς

ΥΓ.2  Στην Τουρκία λένε πως ο Τζαβέλας γυρίζοντας στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, θα χάσει περίπου 400.000 ευρώ, συνολικά και σε εύρος 2ετίας. Κι αυτό αφού οι αποδοχές του μαζί με εφικτά μπόνους στην Αλάνιασπορ του απέφεραν 700 χιλιάρικα ετησίως ενώ στην ΑΕΚ υπέγραψε με 500.000 ευρώ.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάθηκε" σπουδαίο "εξάρι" για ΑΕΚ - Ανατροπή στον προγραμματισμό - Γι’ αυτό "καιγόταν" ο Μιλόγεβιτς  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags