Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Σφαγή" Big-4 για top όνομα - Πρώην της Μπαρτσελόνα - "Έπαιξε" για Ολυμπιακό, τρελά λεφτά από ΠΑΟΚ!
| 2021-06-27 18:53:00

"Σφαγή" Big-4 για top όνομα - Πρώην της Μπαρτσελόνα - "Έπαιξε" για Ολυμπιακό, τρελά λεφτά από ΠΑΟΚ!

Του Αδέσποτου
"Σφαγή" Big-4 για top όνομα - Πρώην της Μπαρτσελόνα - "Έπαιξε" για Ολυμπιακό, τρελά λεφτά από ΠΑΟΚ!

Σπουδαίος ξένος ποδοσφαιριστής προτάθηκε σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, με τον Δικέφαλο του Βορρά να μοιάζει πιο "ζεστός" για την απόκτησή του. Πόσα του δίνει και τι ζητά για να έρθει στην Ελλάδα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Παουλίνιο είναι ένα από τα "βαριά" ονόματα που... παίζουν για μεταγραφή στην Ελλάδα και η εκπομπή του Alpha 9.89, "Οι Αδέσποτοι", που είναι powered by Sportdog, αποκαλύπτει το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχει προταθεί και στις τέσσερις "μεγάλες" ελληνικές ομάδες.

Ο Παουλίνιο "έπαιξε" για τον Ολυμπιακό, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψαν οι "Αδέσποτοι".

Ο Δικέφαλος του Βορρά προσφέρει στον 32χρονο μέσο συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές 1.000.000 και υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά η πλευρά του παίκτη ζητά 1.600.000 ευρώ για να έρθει στην Ελλάδα.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, αν και πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο Παουλίνιο παραμένει μια δύσκολη περίπτωση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, τόσο για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης όσο και για την υψηλή ζήτησε που έχει ο ποδοσφαιριστής.

Άλλωστε πρόκειται για παίκτη με 56 συμμετοχές στην Εθνική Βραζιλίας και συμμετοχή σε δύο Μουντιάλ με τη Σελεσάο. Όχι μόνο αυτό, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει την παρουσία του σε Τότεναμ και Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς μάλιστα να πληρώνουν 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν τη σεζόν 2017-18, όταν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρία εκατομμύρια η "μπίζνα" για Καμαρά - Θέλει… Άκπομ ο Λουτσέσκου - Ποιος "έκοψε" τον Τζαβέλλα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags