Facebook Pixel Euro 2020: Η τρελή μέρα στην ιστορία του Euro - Παρατάσεις, πέναλτι, τρομερά θρίλερ και 14 γκολ σε δύο ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-29 01:09:00

Η τρελή μέρα στην ιστορία του Euro - Παρατάσεις, πέναλτι, τρομερά θρίλερ και 14 γκολ σε δύο ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η τρελή μέρα στην ιστορία του Euro - Παρατάσεις, πέναλτι, τρομερά θρίλερ και 14 γκολ σε δύο ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια αξέχαστη μέρα στην ιστορία των Πανευρωπαϊκών κυπέλλων Ισπανία και Ελβετία είναι στα προημιτελικά, με την πρώτη να... λυγίζει την απίστευτη Κροατία στην παράταση με 5-3 και τη δεύτερη να κάνει μια επική πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 3-1 ως το 81'

Euro 2020: Στην ιστορία των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων θα μείνει η 28 Ιουνίου καθώς σε δύο αγώνες, των νοκ άουτ αναμετρήσεων, είχαμε 14 γκολ και επικές αλλαγές στα σκορ και στις ομάδες που πανηγύριζαν δείχνοντας γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Από τα δύο... θρίλερ ζωντανές βγήκαν Ισπανία, που κατάφερε να κερδίσει με 5-3 στην παράταση τους απίστευτους Κροάτες, αλλά και η Ελβετία που ενώ ήταν μέχρι το 81' πίσω στο σκορ από τους Γάλλους με 3-1, όμως αρχικά έστειλαν τον αγώνα στην παράταση ισοφαρίζοντας με 3-3 και τελικά πήραν και την πρόκριση νικώντας με 5-4 στα πέναλτι.

Δείτε τα highlights από τα δύο εκπληκτικά παιχνίδια του Euro 2020

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags