Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ξεχώρισε ο Τσούμιτς, αλλά… - Όχι Τιάγκο Σίλβα αντί Σουρλή - Δύο σίγουρες μεταγραφές ο Ολυμπιακός"
| 2021-07-03 12:05:00

"Ξεχώρισε ο Τσούμιτς, αλλά… - Όχι Τιάγκο Σίλβα αντί Σουρλή - Δύο σίγουρες μεταγραφές ο Ολυμπιακός"

του Γιώργου Κτενά
"Ξεχώρισε ο Τσούμιτς, αλλά… - Όχι Τιάγκο Σίλβα αντί Σουρλή - Δύο σίγουρες μεταγραφές ο Ολυμπιακός"

Η προυσία Κουντέ στην προετοιμασία και η μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς. Ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναλύει για το Sportdog.gr τα όσα είδαμε μέχρι στιγμής στην προετοιμασία. Ποια παίκτες ξεχώρισαν, ποιοι αξίζει να πάρουν ευκαιρίες στα επίσημα παιχνίδια και ποιους περιμένουμε να έθρουν.

Ολυμπιακός: Σούπερ ανάλυση στο sportdog.gr από τον Δημήτρη Γρηγορόπουλο, καθώς ο πεπειραμένος δημοσιογράφος γνωρίζει όσο λίγοι το ρεπορτάζ των Πειραιωτών και έχει άριστη γνώση όσων συμβαίνουν στην προετοιμασία.

Αναφέρθηκε στα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει αλλά και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν οι Πειραιώτες.

"Η αλήθεια για Τσούμιτς - Ευκαιρίες στον Σουρλή - Αυτός θέλουν να δείξει από τον Ολυμπιακό"

"Στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας έδειξε πολλά ο Τσούμιτς και η παρουσία του ξεχώρισε, όποιος πει το αντίθετο τον αδικεί. Αλλά είναι παιδί συγκεκριμένης ηλικίας, καλείται να περάσει εξετάσεις σε ομάδα που είναι δύσκολη για περιπτώσεις όπως η δική του. Έκανε το αγροτικό του στη Σπόρτινγκ Χιχόν, θεωρώ ότι έχει μια τύχη να μείνει στο ρόστερ. Ο Ολυμπιακός στα εξτρέμ υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να πάρει ακόμα δύο παίκτες, με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη και ο Μασούρας που δικαιωματικά πρέπει να ελπίζει σε κάτι ανάλογο της περσινής του παρουσίας και φέτος. Οπότε αν πάρει δύο εξτρέμ τι θα ισχύσει για παιδιά όπως ο Τσούμιτς, ο Ραντζέλοβιτς, ακόμα και ο Βαλμπουενά σε έναν Ολυμπιακό που δεν σκοπεύει να παίζει με δεκάρι ο Μαρτίνς; Μέχρι και τον Κουντέ αξιοποίησε στα πλάγια, άρα κλείνει ο χώρος για περιπτώσεις όπως ο Τσούμιτς", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο καλός συνάδελφος.

Στην προετοιμασία φαίνεται ότι, για την ώρα, ξεχωρίζουν επίσης οι Σουρλής και Βρουσάι. Ποια είναι η δική σου άποψη;

 

"Στον Σουρλή έχω αδυναμία, βλέπω πράγματα, βλέπω ότι έχει πολύ καλή προοπτική. Μου αρέσει το θράσος του, ο τρόπος που παίζει, δείχνει στοιχεία παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι ειδικά αυτός θα έχει χώρο στο φετινό ρόστερ, δεν θέλω να πιστεύω ότι θα έχει ευκαιρίες ο Τιάγκο Σίλβα και όχι ο Σουρλής. Είτε με 3 στο κέντρο είτε με 2, θέλω τον Σουρλή να είναι στις εναλλακτικές ώστε να είναι αυτή η σεζόν εκείνη που θα πάρει τις ευκαιρίες του. Ο Βρουσάι, που όσοι ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ ξέρουμε ότι είναι παιδί που έχει προοπτική, και παιδί που σε σχέση με Σουρλή έχει κάνει ήδη το αγροτικό του σε χώρα που βοήθησε κι άλλους παίκτες να αναδειχθούν, την περασμένη σεζόν κάποια στιγμή δικαιωματικά πήρε ευκαιρίες και τις αξιοποίησε. Κάποια προβληματάκια τον άφησαν πίσω και είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής στην προετοιμασία δεν έχει δείξει αυτά που θα περιμέναμε. Αλλά θεωρώ ότι είναι σε ηλικία για να δείξει πράγματα. Και στον Ολυμπιακό θέλουν να δείξει".

 

"Ξεχωρίζει ο Κουντέ - Ίσως εκτεθούμε με τον τερματοφύλακα - Δεν θα παίξει με 10άρι ο Μαρτίνς"

 

Υπάρχει άλλος που έχει ξεχωρίσει;

"Ειδικά στο παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η παρουσία του Κουντέ, στον ρόλο που προορίζεται (δηλαδή box to box μέσος) ξεχώρισε. Βέβαια τον Κουντέ δεν τον περνάμε εξετάσεις στα φιλικά, είναι παίκτης που έτσι κι αλλιώς ξεχωρίζει. Ο Ολυμπιακός προ τριετίας είχε φτάσει μια ανάσα από την απόκτησή του, τελικά είχε γίνει πρόταση από τη Μάιντς στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε καταλήξει εκεί. Είναι πολύ τυχερός ο Ολυμπιακός που τραυματίστηκε και δεν κέρδισε τη θέση του στην 11άδα της Μάιντς όταν επέστρεψε, θείο δώρο ήταν αυτό".

Μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω για τον αντι-Σα, τον αντι-Φορτούνη, παίκτες τέλος πάντων που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού;

"Στο θέμα τού τερματοφύλακα τρέχει το μεταγραφικό, άρα ο,τι κι αν πούμε ίσως εκτεθούμε. Ο Βάτσλικ μου αρέσει πολύ. Δεν ήταν εύκολη περίπτωση, αλλά από τη στιγμή που έχει περάσει η Τσεχία στο EURO, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Όποια μεταγραφή κι αν γίνει τώρα είτε για Σα είτε για Kαμαρά, Σεμέδο κ.λπ., ας ξέρει ο κόσμος (επειδή έχουμε σοβαρό δείγμα από τον Μαρτίνς πια), δύσκολα θα τον δούμε στα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού. Ο Μαρτίνς με τους παίκτες που δουλεύει στην προετοιμασία πηγαίνει και στα παιχνίδια των προκριματικών".

Τέλος, πού να περιμένουμε να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός μέσα στο καλοκαίρι;

"Θα αποκτηθεί αριστερός μπακ και σίγουρα και ένας εξτρέμ. Όλα τα άλλα είναι βλέποντας και κάνοντας. Για 10άρι ο Μαρτίνς έκανε δήλωση που κάποιους τους εξέπληξε, καθώς είπε ότι παρά τη στεναχώρια για τον τραυματισμό του Φορτούνη, τακτικά δεν μας επηρεάζει και τόσο. Άρα δεν σκοπεύει να παίξει με 10άρι. Αυτό το έδειξε και στο τέλος της περασμένης σεζόν, που ο Ολυμπιακός έπαιζε με τριάδα στην άμυνα, κάτι που δεν βλέπουμε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, γιατί δεν το έχει δοκιμάσει ούτε λεπτό στην προετοιμασία".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Πουλάει και τον... ξεχασμένο - Απογοήτευση παίκτης 3 εκατομμυρίων

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags