Facebook Pixel ΑΕΚ: Για αυτό "έκοψε" τον Έντσαμ η Σέλτικ από την Ένωση!
| 2021-07-04 14:35:00

Χοντρό "παιχνίδι" με Εντσάμ και Ελλάδα - Γιατί τρελάθηκε ο Μελισσανίδης - Νέα... βόμβα τον Αύγουστο!

Του Αδέσποτου
Χοντρό "παιχνίδι" με Εντσάμ και Ελλάδα - Γιατί τρελάθηκε ο Μελισσανίδης - Νέα... βόμβα τον Αύγουστο!

Οι πιθανότητες να έρθει Ελλάδα και ο στόπερ για τους κιτρινόμαυρους. Γιατί έγιναν έξαλλοι στην Ένωση με την υπόθεση του Γάλλου άσου, πώς... στράβωσε η «κλεισμένη» δουλειά και οι ελπίδες για ανατροπή. Ποιος είναι ο κεντρικός αμυντικός, που κόντρα στα ρεπορτάζ, μπορεί να έρθει τέλος καλοκαιριού; Σούπερ παρασκήνια από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr
 

ΑΕΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος σας κρατούν συντροφιά Σάββατο και Κυριακή για ένα δίωρο 18:00-20:00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

** Η Ένωση μπορεί σε έναν μήνα να έχει διαφορετική άμυνα, αν πάρει δεξί και αριστερό μπακ. Αν έρθει στόπερ, θα έρθει τέλος Αυγούστου που θα έρθει ο Βράνιες. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για τον Βόσνιο.

***Γιατί η Σέλτικ δημιούργησε οδοφράγματα στην ΑΕΚ για Εντσάμ. Από τη στιγμή που οι Σκωτσέζοι πληροφορήθηκαν, ότι η πλευρά του Γάλλου συμφώνησε με την ΑΕΚ, είπανε “εμείς δεν θα πάρουμε τίποτα την ώρα που έχουμε να δώσουμε τόσα χρήματα για Μπάρκα;” Γι' αυτό δεν έδειξε διάθεση η ομάδα της Γλασκώβης να τον αφήσει, ενώ στην αρχή φαινόταν, ότι δεν καίγεται για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μελισσανίδης δεν χαμπαριάζει από τέτοια πράγματα. Και η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι «αποσύρεται» από την υπόθεση Εντσάμ. Από που αποσύρεσαι όμως; Αφού όλο αυτό το διάστημα δεν μιλούσε με τη Σέλτικ αλλά με τον παίκτη. Προσέξτε! Δεν αποκλείεται μετά από κάποιες μέρες να δείτε ανατροπή στην υπόθεση. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, δεν θα διαρρέεται τίποτα από την ΑΕΚ και δεν θα γράφεται τίποτα.

** Ο Γούτας μετά το λάθος να εμπιστευθεί την ΑΕΚ πήρε μεταγραφή. Πήρε μεταγραφή σε άλλο μανατζερικό γραφείο. Πήγε στον Πασχάλη Τουντούρη. Είναι πολύ δυνατός ως ατζέντης. Έχει πάρει και τον Μιχάλη Σηφάκη για συνεργάτη του, ο οποίος έκανε και το κονέ.

** Είναι βόμβα άραγε, όπως παρουσιάζεται, ο Πέδρο Κόντε για ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από 3 χρόνια στο Ντουμπάι; Ο Ισπανός έρχεται ως αντικαταστάτης του Παμλίδη που είναι πολύ κοντά να κλείσει στον Απόλλωνα παίρνοντας καλό συμβόλαιο κοντά στα 120.000 Ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακύρωσε μεταγραφή Έλληνα ο Γιοβάνοβιτς - Συμφώνησε με Ολυμπιακό και τώρα τον... στέλνουν ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags