Facebook Pixel Από Μύκονο... Λιμάνι εξτρέμ 4 εκατομμυρίων - Μπενσαρκί για ομάδα Big 4 - Πρώτο... μπαμ Καρυπίδη
| 2021-07-04 20:30:00

Από Μύκονο... Λιμάνι εξτρέμ 4 εκατομμυρίων - Μπενσαρκί για ομάδα Big 4 - Πρώτο... μπαμ Καρυπίδη

Του Αδέσποτου
Από Μύκονο... Λιμάνι εξτρέμ 4 εκατομμυρίων - Μπενσαρκί για ομάδα Big 4 - Πρώτο... μπαμ Καρυπίδη

Η δυνατή μεταγραφή του Ολυμπιακού και η τεράστια έκπληξη στον Άρη. Με ποιον έχει έρθει σε επαφή το αφεντικό των 'Κίτρινων" και ποιος είναι ο παίκτης που βρίσκεται στο νησί των Ανέμων και φημολογείται πως θα φορέσει τα ερυθρόλευκα; Σούπερ παρασκήνια από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος σας κρατούν συντροφιά Σάββατο και Κυριακή για ένα δίωρο 18:00-20:00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

***Υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού για την θέση του εξτρέμ είναι ο 26χρονος Βελγο-βραζιλιάνος Εντμίλσον Τζούνιορ, που παίζει και ως σέντερ φορ, ενώ έχει αγωνιστεί και συμπαίκτης του Ελ Αραμπί. Ο παίκτης κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο, αφού ανέβασε ένα στόρι και ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του, Αλ Ντουχαΐλ, με την οποία έχει συμβόλαιο, αλλά θέλει να φύγει ακόμα και ως δανεικός. Η χρηματηστηριακή του αξία είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είχε φτάσει και στα 7 όταν είχε πάει στην Αλ Ντουχαΐλ από την Σταντάρ Λιέγης.

***Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Αίγυπτο, ο Ασράφ Μπενσαρκί από την Ζάμαλεκ, έχει διαρρεύσει ότι θα έρθει στην Ελλάδα για μία ομάδα από τους Big 4. Πρόκειται για τον 26χρονο διεθνή Μαροκινό εξτρέμ, του οποίου ο ατζέντης φέρεται να έκανε συνάντηση με την Ζάμαλεκ, ενημερώνοντας ότι έχει πρόταση από μεγάλη ομάδα.

***Έτοιμος να κλείσει στόπερ στον Άρη είναι ο Θοδωρής Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη φημολογείται ότι μιλάει με... Μόντε Κάρλο, όπου εκεί υπάρχουν δύο μεγάλα μανατζερικά γραφεία, αυτό του Μίνο Ραϊόλα και αυτό των αδερφών Παστορέλο. Μάλιστα, υπάρχει φήμη ότι μαζί με τον Καρυπίδη εθεάθη ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος είχε μάνατζερ τον Παστορέλο. Και κάπου εκεί κολλάει το όνομα που έφερε στο προσκήνιο η τουρκική milliyet, που κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Άρη για τον Μαουρίσιο Λέμος, που έχει μάνατζερ τους Παστορέλο. Ο 26χρονος Ουρουγουανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Φενέρμπαχτσε, ωστόσο θέλει να φύγει και σύμφωνα με τους Τούρκους... έρχεται στον Άρη. Η μεταγραφή του από τη Λας Πάλμας στη Φενέρ είχε στοιχίσει 1,5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό - Έλληνας ο αντι-Τικίνιο; - Stop Μαρτίνς σε "σίγουρη" πώληση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags