Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες ψάχνουν για αντι-Σα και βαρβάτο εξτρέμ!
| 2021-07-05 10:00:00

Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς, παίκτης από TOP επίπεδο - Υπογράφει Έλληνας άσος - "Τελειώνει" σούπερ όνομα

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς, παίκτης από TOP επίπεδο - Υπογράφει Έλληνας άσος - "Τελειώνει" σούπερ όνομα

Η ακριβή μεταγραφή για τον εξτρέμ, ο τερματοφύλακας και επιθετικός. Στον Ολυμπιακό... τρέχουν για τρεις κινήσεις και ήδη έχουν έτοιμη τη λίστα. Ποιον έχει ζητήσει ο Πορτογάλος κόουτς, οι εναλλακτικές και οι συμφωνίες που θα ανακοινωθούν. Ποιος είναι αυτός που αποχωρεί και πότε;

Ολυμπιακός: Το θέμα της απόκτησης τουλάχιστον ενός "ενδεκαδάτου" εξτρέμ βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την αναζήτηση για τερματοφύλακα, αφού οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα ο Ζοσέ Σα θεωρούνται ελάχιστες.

Στους Πειραιώτες αρέσει πολύ ο Άγγλος εξτρέμ της Άρσεναλ, Ρις Νέλσον, και το όνομά του παραμένει στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο 22χρονος παίκτης θα είχε ήδη μετακομίσει στον Πειραιά, εάν ήταν στο χέρι του Ολυμπιακού. Ο ταλαντούχος άσος φέρεται να χαίρει της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά τόσο η Άρσεναλ όσο και ο ίδιος ο Νέλσον είναι διστακτικοί στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα, γεγονός που καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του.

Στο ζήτημα του... αντι-Σα, εξακολουθούν να "παίζουν" οι Τόμας Βάτσλικ και Μάρκο Μπιζότ, αλλά δεν είναι οι μόνοι. Αμφότεροι αποτελούν δύσκολες και ακριβές περιπτώσεις, κάτι που έχει επαναφέρει στο κάδρο τον Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βρίσκεται σταθερά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και δεδομένα είναι παίκτης που απασχολεί τους Πειραιώτες. Εφόσον προχωρήσει η πώληση του Σα και όσο οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν καταλήγουν σε άλλη περίπτωση, δεν αποκλείεται να εμπιστευθούν στον πρώην συμπαίκτη του Τικίνιο στην Πόρτο τα γάντια του βασικού γκολκίπερ.

Μιας και αναφερθήκαμε στον Τικίνιο Σοάρες, η ατυχία του στην προετοιμασία δίνει από το... πουθενά μια ευκαιρία σε επιθετικούς του Ολυμπιακού που δεν έχουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν μια θέση στο φετινό ρόστερ. Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, αυτός που θεωρείται πιθανότερο να επωφεληθεί από τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου είναι ο Δημήτρης Πινακάς!

Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως είναι κλεισμένος από την ΑΕΛ και αποτελεί έναν παίκτη που πιστεύουν πολύ στον Ολυμπιακό. Η απουσία του Τικίνιο χαρίζει κάποιες πιθανότητες σε παίκτες όπως ο Σολδάνο και ο Ντουρμισάι, αλλά κανείς τους δεν έχει τις προοπτικές του Πινακά, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον δουλέψει και να τον αναδείξει.

Αντιθέτως, εκτός Ολυμπιακού θα παραμείνει και φέτος ο Παπέ Σισέ, παρά τη φημολογούμενη πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν έχει ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις για τη νέα σεζόν, έχοντας εξασφαλίσει έξτρα άδεια από τη διοίκηση. Εξέλιξη που -σε συνδυασμό με την απόσταση που υπάρχει στο Λιμάνι με τον Πιέρ Ισά, εκπρόσωπο του Σισέ- δείχνει ότι ο υψηλόσωμος στόπερ δεν υπολογίζεται. Πρόταση που να ικανοποιεί τα οικονομικά "θέλω" του Ολυμπιακού δεν υπάρχει προς το παρόν και ο Σενεγαλέζος φαίνεται να οδεύει προς νέο δανεισμό, αλλά όπως σας μεταφέραμε και χθες στο Sportdog.gr, από το Λιμάνι θα φύγει τον Αύγουστο και όχι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στον Ολυμπιακό με τον... - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς - Ανατροπή στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags