Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σπάει" τα ταμεία ο Ολυμπιακός - Πάνω από 7.5 εκατ. ευρώ για τον εξτρέμ - Τον ξεχώρισε ο Μοντέστο!
| 2021-07-05 18:25:00

"Σπάει" τα ταμεία ο Ολυμπιακός - Πάνω από 7.5 εκατ. ευρώ για τον εξτρέμ - Τον ξεχώρισε ο Μοντέστο!

BoxtoBox
"Σπάει" τα ταμεία ο Ολυμπιακός - Πάνω από 7.5 εκατ. ευρώ για τον εξτρέμ - Τον ξεχώρισε ο Μοντέστο!

Τα τρελά λεφτά για τη μεταγραφή και το συμβόλαιο που θέλει ο παίκτης. Οι Πειραιώτες βρήκαν τον "εκλεκτό" που θέλουν για τα άκρα, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη και ακριβή. Απαγορευτική πάντως δεν είναι και το sportdog.gr αποκαλύπτει τα χρήματα που απαιτούνται για να κλείσει το μεγάλο deal.

Κριστιάν Παβόν. Έχει αρχίσει να μονοπωλεί τη συζήτηση για ενίσχυση στα εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ο Μοντέστο (φαντάζομαι συμφωνεί και ο Ντε Μπαρτόλο) θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός για την ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης.

Προφανώς έχει πολλή ποιότητα ο παίκτης, τι να λέμε τώρα; Τα δύο πράγματα που είναι υπό συζήτηση αφορούν στο κατά πόσο, οικονομικά, μπορεί να γίνει μια τέτοια μετακίνηση και σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο.

Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, η Μπόκα σε πρώτη φάση ζητάει... τρελά λεφτά. Θέλει 7,5 εκατ.ευρώ συν κάποιο ποσοστό για το μετά. Ο ίδιος ο παίκτης είναι σαφώς πιο λογικός στις απαιτήσεις του. Ζητάει 1,2 εκατ.ευρώ καθαρά. Σημειώστε ότι αυτά τα λεφτά ΔΕΝ τα ζητάνε από τον Ολυμπιακό η Μπόκα και ο παίκτης, τα ζητάνε από πορτογαλικές ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και απαγορευτικά χρήματα. Για το δεύτερο «κομμάτι», της ετοιμότητας, ο Παβόν πρόλαβε να κάνει συμμετοχές ως βασικός  τον Μάιο και δείχνει να έχει επιστρέψει. Θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο για να φτάσει στο 100%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς, παίκτης από TOP επίπεδο - Υπογράφει Έλληνας άσος - "Τελειώνει" σούπερ όνομα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags