Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μίκαελ Κρμέντσικ: "Πάγωσαν" με δημοσιεύματα στον ΠΑΟΚ - Ομάδα που μπορεί να ρίξει... τρελό χρήμα θέλει τον Κρμέντσικ
| 2021-07-07 00:05:00

"Πάγωσαν" με δημοσιεύματα στον ΠΑΟΚ - Ομάδα που μπορεί να ρίξει... τρελό χρήμα θέλει τον Κρμέντσικ

Sportdog Team
"Πάγωσαν" με δημοσιεύματα στον ΠΑΟΚ - Ομάδα που μπορεί να ρίξει... τρελό χρήμα θέλει τον Κρμέντσικ

Ο Τσέχος επιθετικός είναι τις τελευταίες ημέρες πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου του Βορρά, όμως εκτός από την Σλάβια Πράγας που είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον, έκανε την εμφάνισή του κι άλλος σύλλογος που μπορεί να δώσει πολύ παραπάνω χρήματα από τους Ασπρόμαυρους

ΠΑΟΚ - Μίκαελ Κρμέντσικ: Νέα ομάδα έχει στο στόχαστρό της τον Τσέχο επιθετικό. Ο λόγος για την Μπεσίκτας, με τον πρώην επιθετικό του Δικεφάλου του Βορρά να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία για τις διακοπές του.

Μάλιστα τα Μέσα της γειτονικής χώρας αναφέρουν ότι άνθρωποι των Αετών συναντήθηκαν με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με εκείνον να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση λόγω και της παρουσίας του συλλόγου στο Champions League.

Αυτή η εξέλιξη σίγουρα δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ στην απόκτηση του Μίκαελ Κρμέντσικ, μιας και εκτός από την Σλάβια Πράγας, στο παιχνίδι έχει μπει... γερά και η Μπεσίκτας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags