Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παϊτίμ Κασάμι: "Άλλος... Κασάμι θα έρθει στον Ολυμπιακό - Ηγέτης με πολλά γκολ - Σε θέση έκπληξη τον βάζει ο Μαρτίνς"
| 2021-07-07 17:22:00

"Άλλος... Κασάμι στον Ολυμπιακό - Ηγέτης με πολλά γκολ - Θα παίξει σε θέση έκπληξη με τον Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Άλλος... Κασάμι στον Ολυμπιακό - Ηγέτης με πολλά γκολ - Θα παίξει σε θέση έκπληξη με τον Μαρτίνς"

Οι πιθανότητες επιστροφής και οι μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι του. Τα ρεπορτάζ θέλουν τον Ελβετό να απασχολεί ξανά τους Πειραιώτες και το sportdog.gr σας παρουσιάζει την κατάσταση που βρίσκεται τώρα, πόσο έχει αλλάξει στο στυλ, αλλά και ποιο το πλανο του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός - Παϊτίμ Κασάμι: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι στο sportdog ο Γιώργος Κούλης, δημοσιογράφος που γνωρίζει όσο ελάχιστοι το ελβετικό ποδόσφαιρο, καθώς ο πεπειραμένος άσος έχει εμπλακεί ξανά με τους Πειραιώτες.

"Τον έκαναν αρχηγό - Έπαιξε εξτρέμ στη Βασιλεία - Δεν χάνει εύκολα την μπάλα"

"Πήγε πολύ καλά φέτος ο Κασάμι, ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της Βασιλείας, έκανε πολλά γκολ φέτος, ήταν ηγέτης αν και η ομάδα του δεν πήγε καλά. Είναι πιο ώριμος σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε, έχει δυναμισμό, δεν χάνει εύκολα την μπάλα, με πολύ καλό αριστερό πόδι και κεφάλι. Φέτος διασώθηκε και δεν είναι τυχαίο που τον έκαναν αρχηγό", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog.gr  και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πριν κάποιους μήνες το έγραφαν στην Ελβετία για Κασάμι και Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει βάση. Το σημαντικό είναι ότι φέτος στη Βασιλεία έπαιξε και εξτρέμ. Για αυτό και πέτυχε τόσα γκολ".

"Τον γουστάρει ο κόσμος - Με Εμβιλά-Καμαρά στην 11άδα - Δεν θα παίξει βασικός στην Ευρώπη"

Πιστεύεις ότι "χωράει" στον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός δεν θα τον έπαιρνε για εξτρέμ αλλά για 8άρι. Είναι ελεύθερος και από αυτή την άποψη είναι μια καλή μεταγραφή. Ξέρει την ομάδα, το πρωτάθλημα, τον γουστάρει και ο κόσμος". 

Σε ποια 11άδα θα μπορούσε να χωρέσει;

"Με βάση τα περσινά του Ολυμπιακού, σε ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Εμβιλά ως 6άρι και τον Καμαρά ως 10άρι, ως Κασάμι θα μπορούσε να παίξει ως 8άρι ανάμεσά τους".  

Οπότε, τον "βλέπεις" για τον Ολυμπιακό;

"Ο Κουντέ ήρθε ως αντι-Καμαρά, ήταν καλός όσο τον είδα αλλά δεν έχει ακόμα φυσική κατάσταση. Παρόλα αυτά είναι για βασικός. Οπότε ο Κασάμι, εφόσον έρθει ως ελεύθερος, είναι καλή λύση για την Ελλάδα. Στην Ευρώπη δε νομίζω ότι θα παίξει βασικός. Έχει τον Εμβιλά και τον Μπουχαλάκη. Αλλά είναι παίκτης με πολύ καλά σωματικά προσόντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Ρικέλμε τον... στέλνει Ελλάδα - Έκρηξη και γκολ, τον αλλάζει επίπεδο - Μήνυση λόγω Ολυμπιακού"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags