Facebook Pixel Θέλει να κλείσει άμεσα εξτρέμ ο Μαρτίνς - "Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για τον..."
| 2021-07-07 22:50:00

Θέλει να κλείσει άμεσα εξτρέμ ο Μαρτίνς - "Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για τον..."

Sportdog Team
Θέλει να κλείσει άμεσα εξτρέμ ο Μαρτίνς - "Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για τον..."

"Τρέχουν" οι Ερυθρόλευκοι ώστε να μπορέσουν να κλείσουν άμεσα τις μεταγραφικές κινήσεις, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ρίχνει το βάρος του και στην θέση του μεσοεπιθετικού, για να μπορέσουν οι Πειραιώτες να είναι έτοιμοι όσο το δυνατός γρηγορότερα

Ολυμπιακός - Κέβιν Ενκουτού: Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αρχίσει και... φουλάρουν για τις μεταγραφικές κινήσεις τους, με τον εξτρέμ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Από τα πρώτα ονόματα που είχαν ακουστεί για την συγκεκριμένη θέση ήταν και ο παίκτης της Μπεσίκτας και μάλιστα ήταν μια από τις βασικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Έτσι φαίνεται ότι οι πρωταθλητές περίμεναν την κατάλληλη στιγμή, ώστε να κάνουν την κίνησή τους, μιας και όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα την Τετάρτη (7/7) οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση για τον Γάλλο. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ, όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι  ζήτησαν δανεικό τον παίκτη από τους Αετούς, με τους τελευταίους να απαντάνε αρνητικά. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός βλέπει πολύ θετικά την περίπτωση του Κέβιν Ενκουτού, μιας και αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags