Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Η... βόμβα του καλοκαιριού στον Άρη από τον Καρυπίδη - Φέρνει άσο από την Premier League (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-10 10:55:00

Η... βόμβα του καλοκαιριού στον Άρη από τον Καρυπίδη - Φέρνει άσο από την Premier League (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η... βόμβα του καλοκαιριού στον Άρη από τον Καρυπίδη - Φέρνει άσο από την Premier League (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Αΐν, στην οποία εντάχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Δυνατά στη διεκδίκηση του Μπαντού Ντιαγέ μπήκε ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» διαπραγματεύονται με την πλευρά του Σενεγαλέζου μέσου, ο οποίος διαθέτει αξιόλογο βιογραφικό και μπορεί να ανταποκριθεί σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του και στην Αλκμήνης θεωρούν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Μπαντού Ντιαγέ είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,80 μ. και καλό του πόδι είναι το δεξί. Στην Ευρώπη ήρθε το 2011 για λογαριασμό της νορβηγικής Μπόντο Γκλιμτ (141 συμ., 31 γκολ,18 ασίστ) και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Τουρκία και τη Γαλατά, η οποία εκταμίευσε 7 εκατ., για να τον κάνει δικό της. Το 2018, η Στόουκ Σίτυ ξόδεψε 16 εκατ. ευρώ, για να τον φέρει στο Μεγάλο Νησί, καθώς οι Αγγλοι πίστεψαν πολύ στο ταλέντο και την αξία του. Εκεί έπαιξε σε 27 παιχνίδια στην Premier League και στη συνέχεια έπαιξε ως δανεικός κατά σειρά σε Γαλατάσαραϊ, Τραμπζονσπόρ και Φατίχ Καραγκιουμρούκ, ενώ στην τουρκική συλλογή του υπάρχει και η Οσμανλίσπορ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Αΐν, στην οποία εντάχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Αξίζει να σημειωθεί πως σε 27 παιχνίδια έχει φορέσει και τη φανέλα της Σενεγάλης. Ο Αφρικανός χαφ είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως «κόφτης» και ως οκτάρι, καθώς διαθέτει δημιουργικές ικανότητες. Από τα κύρια γνωρίσματά του είναι η ταχύτητα, αλλά εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι και η δύναμη, καθώς από τη μεσαία γραμμή του Αρη λείπει το συγκεκριμένο στοιχείο. 

Οι Θεσσαλονικείς αναζητούσαν εναγωνίως παίκτη με ύψος, αλλά και δύναμη, γι' αυτό και ο Ντιαγέ θεωρείται ότι καλύπτει πολλά από τα χαρακτηριστικά, που θέλει η τεχνική ηγεσία. Το σαββατοκύριακο αναμένεται να τρέξουν εξελίξεις, ώστε από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να γίνει γνωστό, αν ο ποδοσφαιριστής υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags