Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες ξηλώνονται κανονικά για τον Έντουαρντς!
| 2021-07-14 08:44:00

Γυρίζει τον κόσμο ανάποδα ο Μαρινάκης! Ξηλώνεται για να φέρει παιχταρά στον Ολυμπιακό - Ταβάνι

Sportdog Team
Γυρίζει τον κόσμο ανάποδα ο Μαρινάκης! Ξηλώνεται για να φέρει παιχταρά στον Ολυμπιακό - Ταβάνι

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά και φυσικά είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρουν δεδομένου ότι προτείνουν 4-5 εκτα. ευρώ για τον Έντουαρντς, συν τους Τιάγκο και Πέπε ως έμψυχα ανταλλάγματα!

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες ξηλώνονται κανονικά για τον Έντουαρντς!

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά και φυσικά είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρουν δεδομένου ότι προτείνουν 4-5 εκατ. ευρώ για τον Έντουαρντς, συν τους Τιάγκο και Πέπε ως έμψυχα ανταλλάγματα!

"4-5 εκατ. + Πέπε, Τιάγκο - Ενώ η Σπόρτινγκ μπήκε γερά για Έντουαρντς, οι Πορτογάλοι τον φέρνουν πολύ κοντά στον Ολυμπιακό", αναφέρει πρωτοσέλιδο σημερινό ρεπορτάζ τής Live Sport, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πρωταθλητής έχει κεντρικό θέμα τον Άγγλο εξτρέμ:

"Θρίλερ για Έντουαρντς - Οι Πορτογάλοι ζητάνε... ο,τι θέλουν - 5 εκατ. ευρώ και τους Πέπε, Τιάγκο απαιτεί η Γκιμαράες για τον Άγγλο ζογκλερικό εξτρέμ, αποτιμώντας το 50% της μεταγραφής του στα 10 εκατ. ευρώ - Σημαντική προς το παρόν η διαφορά - Αναμένονται εξελίξεις επί της σκληρής διαπραγμάτευσης".

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει, και μάλιστα πολύ καλά, πώς να πετυχαίνει σημαντικές συμφωνίες. Η περίπτωση του Έντουαρντς, βέβαια, είναι περίπλοκη δεδομένου ότι έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης και η Τότεναμ.

Παρόλα αυτά είναι δεδομένο ότι υπάρχει φωτιά και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και καπνός...   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags