Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Υπογράφει Έλληνας στο Λιμάνι - Γι’ αυτόν τον αριστέρο μπακ "πιέζει" ο Μαρτίνς - Γιατί... καθάρισε ο Πέπε
| 2021-07-14 14:14:00

Deal με Κούγια ο Μαρινάκης - Γι’ αυτόν τον αριστέρο μπακ "πιέζει" ο Μαρτίνς - Γιατί... καθάρισε Πέπε

του Παναγιώτη Νικολάου
Deal με Κούγια ο Μαρινάκης - Γι’ αυτόν τον αριστέρο μπακ "πιέζει" ο Μαρτίνς - Γιατί... καθάρισε Πέπε

Η μεταγραφή έκπληξη και ο Έλληνας άσος που υπογράφει άμεσα. "Τρέχουν" τα μεταγραφικά στο Λιμάνι, καθώς άμεσα κλείνουν άλλες δύο προσθήκες, ενώ απομένουν τα τυπικά για τον τρόπο που θα αποχωρήσει ο Πορτογάλος χαφ.
 

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις τις τελευταίες ημέρες, όμως ακόμα ο άνθρωπος που φαινόταν κλεισμένος εδώ και αρκετό καιρό τώρα, δεν έχει περάσει ακόμα την πόρτα του Ρέντη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πινακά, που ενώ οι πάντες μίλαγαν για μεταγραφή στους Πειραιώτες, πριν ολοκληρωθεί η Super League, έδωσε κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ, με πολλούς να ανησυχούν για εμπλοκή στο θέμα. Δεν θα ήταν, άλλωστε, περίεργο μιας και ο 19χρονος επιθετικός σε 31 συμμετοχές πέρσι με τους Βυσσινί σκόραρε 7 γκολ, ενώ η συνολικότερη εικόνα του τράβηξε τα βλέμματα τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων. Όμως οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και ξέρουν καλά ότι η μετακίνηση του νεαρού επιθετικού δεν πρόκειται να χαλάσει αφού το θέμα της καθυστέρησης είναι απλά διαδικαστικό και ο Δημήτρης Πινακάς θα φορέσει τα Ερυθρόλευκα αργά ή γρήγορα την φετινή μεταγραφική περίοδο.

Ακόμα ένα ζήτημα που φαίνεται να προβληματίζει τον σύλλογο του Πειραιά είναι αυτό του Πέπε. Ο Πορτογάλος κόστισε 3 εκατομμύρια για να αποκτηθεί από την Γκιμαράες πέρσι και παρά το ότι βρέθηκε 13 φορές με την φανέλα του Ολυμπιακού την προηγούμενη χρονιά στο γήπεδο δεν κατάφερε να πείσει και δόθηκε δανεικός στην Γκιμαράες. Εκεί πραγματοποιώντας καλή χρονιά, με 18 συμμετοχές στην Liga Nos, πήρε το… διαβατήριο να βρεθεί στην προετοιμασία της ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι δεν μπορεί να μπει στην φιλοσοφία που θέλει ο Πορτογάλος από τους ποδοσφαιριστές του.

Το αποτέλεσμα είναι ο Πέπε να έχει μπει σε μια άτυπη transfer list καθώς οι πρωταθλητές είναι ανοιχτοί σε προτάσεις τόσο για μεταγραφή, όσο και για δανεισμό. Αξίζει πάντως να πούμε ότι η αξία του Πορτογάλου, στο transfermarkt είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια, με τους Ερυθρόλευκους να ευελπιστούν να μπορέσουν να έχουν πρόταση σε αυτό το επίπεδο.

Παράλληλα ο Πέδρο Μαρτινς έχει βρει αυτόν που πιστεύει ότι είναι ο καταλληλότερος για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Φυσικά μιλάμε για τον Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ. Από την πλευρά τους οι Ουρουγουανοί φαίνεται να θέλουν να κερδίσουν χρόνο, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος Ιουλίου, μιας και στις 23 του μήνα παίζουν την ρεβάνς με τη Νασιονάλ για τους "'16" του Copa Sudamericana και δεν θέλουν να σκέφτονται πως θα αγωνιστούν χωρίς το βασικό τους μπακ. Άλλωστε ο Πικέρες έχει αγωνιστεί 15 φορές από την αρχή του χρόνου σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας έξι ασίστ, αυξάνοντας κατακόρυφα την χρηματιστηριακή του αξία.

Από την πλευρά, πάντως, του Ολυμπιακού, μπορεί να δείχνουν ότι δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους για τον παίκτη, μιας τόσο το ταλέντο που δείχνει ότι διαθέτει, όσο και η πιθανή μεταπωλητική του αξία τον κάνουν αρκετά ελκυστικό, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ ακόμα, μιας και ξέρει ότι οι πρώτες μεγάλες "μάχες", για την είσοδο στους ομίλους του Champions League, είναι μπροστά και θέλει την ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης-αποκάλυψη του Ολυμπιακού - "Κρυφός άσος" Μαρτίνς, βρήκε φορ - "Τέλος" μετά τον Άρη ο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags