Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - "Δώρο" Σαββίδη ο παικταράς στον Λουτσέσκου - Κόλπο… 4 εκατομμυρίων ευρώ
| 2021-07-16 23:07:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - "Δώρο" Σαββίδη ο παικταράς στον Λουτσέσκου - Κόλπο… 4 εκατομμυρίων ευρώ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - "Δώρο" Σαββίδη ο παικταράς στον Λουτσέσκου - Κόλπο… 4 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Ραζβάν τον ζητάει στην Τούμπα και αυτός θέλει σαν "τρελός" να έρθει. Ποιος είναι ο επιθετικός που αρέσει στον Ρουμάνο προπονητή, γιατί αν προχωρήσει η υπόθεσή του αυτό θα γίνει με καθυστέρηση και ποιο είναι το μεγάλο χρηματικό ποσό που απαιτεί η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ έκανε πράξη την εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και απέκτησε τον Νέλσον Ολιβέιρα για να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Η κίνηση αυτή έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι οι θέσεις για τη γραμμή κρούσης έκλεισαν και ότι ο Μάικλ Κρμέντσικ απομακρύνθηκε οριστικά, όμως αυτό δεν ισχύει. Αντιθέτως, ο Τσέχος επιθετικός μπορεί κάλλιστα να επανέλθει δυναμικά στην επικαιρότητα του Δικεφάλου!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ρόστερ υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην ομάδα την επόμενη σεζόν, ειδικά μετά τις αξιόλογος εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Euro. Ο λόγος για τον Κάρολ Σφιντέρσκι που δεν αποκλείεται να φέρει καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, όπως συνέβη και πέρυσι, όταν για λεπτομέρειες δεν μεταπήδησε στην Μπολόνια.

Σε περίπτωση που πωληθεί ο Σφιντέρσκι, αυτόματα θα δημιουργηθεί η ανάγκη για την απόκτηση επιθετικού, ενώ ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ θα έχει βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του από την παραχώρηση του Πολωνού.

Στη Θεσσαλονίκη επιμένουν ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος του Δικεφάλου του Βορρά στην υπόθεση Κρμέντσικ, αφού πολύ δύσκολα η Μπριζ θα βρει τα τουλάχιστον 4.000.000 ευρώ που ζητά για να τον πουλήσει. Μοιραία θα χαμηλώσει τις απαιτήσεις της όσο οδεύουμε προς το φινάλε των μεταγραφών και ο ΠΑOΚ θα έχει την ευκαιρία του να διαπραγματευτεί με τους Βέλγους σε νέα βάση.

Άλλωστε, ο Κρμέντσικ είναι ένας επιθετικός που χαίρει της εκτίμησης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του. Εκτός αυτού, ο υψηλόσωμος Τσέχος πρόλαβε να "δεθεί" με τους οπαδούς και να συνδέσει το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς πέτυχε τα κρίσιμα γκολ σε ημιτελικό και τελικό. Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής αφού γνωρίζει την ομάδα και αυτό είναι δεδομένα ένα ακόμα συν για την περίπτωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσό" συμβόλαιο Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ - 7.5 εκατομμύρια η τιμή πώλησης βασικού - Φέρνει... Τικίνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags