Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχνει μεγάλο… μπαμ ο Ολυμπιακός - Βασικός στο Euro με Ολλανδία - Από Premier με… 7 εκατ. ευρώ!
| 2021-07-17 21:38:00

Ψάχνει μεγάλο "μπαμ" ο Ολυμπιακός - Βασικός στο Euro με Ολλανδία - Από Premier με… 7 εκατ. ευρώ!

Του Αδέσποτου
Ψάχνει μεγάλο "μπαμ" ο Ολυμπιακός - Βασικός στο Euro με Ολλανδία - Από Premier με… 7 εκατ. ευρώ!

Εξετάζεται πρωτοκλασάτος άσος και η υπόθεσή του είναι "ζεστή". Η εκπομπή του Sportdog.gr οι «Αδέσποτοι» αποκάλυψε ποιος είναι ο αριστερός μπακ που προτάθηκε και απασχολεί πολύ έντονα τους Πειραιώτες. Ήταν βασικός με τους "οράνιε" κι έχει ένα τρομερό βιογραφικό.

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός τον τελευταίο μήνα και όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr, ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς έχει απορρίψει πολλές προτάσεις που έχουν φτάσει στο γραφείο του. Μία από αυτές που ακόμα παραμένει… ζεστή είναι του Πίκερες, ωστόσο δεν είναι η μοναδική.

Στην Αγγλία γράφτηκε πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση ενός αριστερού μπακ από την Premier League και ο Ευάγγελος Μίχος στην εκπομπή του sportdog.gr «Οι Αδέσπτοι» στον Alpha 9.89 (Κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00 με 20.00) αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που έχει προταθεί και το όνομά του είναι στη λίστα των «ερυθρολεύκων».

** Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο παίκτης που απασχολεί έντονα είναι ο Ολλανδός ο Πάτρικ Φαν Άανχολτ. Θα αναρωτηθείτε πως θα γίνει το βασικό αριστερό μπακ της Εθνικής Ολλανδίας που έπαιξε και στα 4 ματς των “οράνιε” στο Euro 2020 να πιάσει λιμάνι;

** Ο 30χρονος αμυντικός είναι ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλλας και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Πρόκειται για ένα πρωτοκλασάτο παίκτη, πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ το 2010 όταν αγωνιζόταν στην Τσέλσι. Η τωρινή του χρηματιστηριακή αξία είναι στα 7 εκατ.Ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. Η μεγαλύτερη τιμή που πήρε στην αγορά είναι τα 12, εκατ.Ευρώ, σεζόν που αγωνίστηκε σε 29 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, σκόραρε 3 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

** Αν θυμάστε, ο Ολλανδός είχε πέσει θύμα διαδικτυακής ρατσιστικής επίθεσης. Αυτός, με τη σειρά του, έστρεψε τα βέλη του κατά των κολοσσών της κοινωνικής δικτύωσης, που δεν αποθαρρύνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και δεν αποκλείουν χρήστες με ρατσιστικές αναρτήσεις.

«Δεν είναι για εμένα. Εγώ έχω αρκετή αγάπη στη ζωή μου και είμαι τόσο ευλογημένος, ώστε κάτι τέτοια να μην με αγγίζουν. Όμως, δεν πάει άλλο,» έγραψε ο Ολλανδός, επισυνάπτοντας μήνυμα χρήστη του Instagram, ο οποίος τον έβριζε χυδαία.

«Στέκομαι στο πλευρό όλων όσοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και αντιμετωπίζουν καθημερινά τέτοιες συμπεριφορές. Τα Social Media έχουν την ευθύνη για όλα αυτά. Καλώ το Instagram να λύσει αυτό το πρόβλημα γιατί είμαι κουρασμένος και αηδιασμένος», ήταν μερικά από τα λόγια του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρωταγωνιστής ο Ολυμπιακός, τρομερή ποιότητα - Με Αστάνα θα… - Άλλος Μήτρογλου φέτος στον Άρη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags