Facebook Pixel ΑΕΚ: Σούπερ αποκάλυψη για τη μεταγραφή του Βράνιες στην Ένωση!
| 2021-07-18 14:00:00

Στην Ελλάδα ατζέντης για το μεγάλο… deal του Ολυμπιακού - Έτσι "έριξε" τον Μελισσανίδη ο Βράνιες!

Του Αδέσποτου
Στην Ελλάδα ατζέντης για το μεγάλο… deal του Ολυμπιακού - Έτσι "έριξε" τον Μελισσανίδη ο Βράνιες!

Ποιος δεν θέλει τον Βόσνιο στην ΑΕΚ και οι τρομερές ατάκες "Τίγρη". Όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με τον έμπειρο στόπερ, ο διάλογος μέσω social media και ο άνθρωπος που είναι αρνητικός εντός της ομάδας στην επιστροφή του. Απολαυστικά παρασκήνια από την εκπομπή "Οι Αδέσποτοι" στον Alpha 9.89 Σάββατο και Κυριακή!

ΑΕΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις, αλλά και αποκαλύψεις ήταν η εκπομπή «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha Radio 98,9 με τους Βαγγέλη Μίχο και Κώστα Γκόντζο.

Για ένα ακόμα Σάββατο οι δύο ογκόλιθοι του ποδοσφαιρικού ρεπορτάζ, τα δύο βουνά που δεν μασούν από χιόνια, κρύα και ζέστες, στήθηκαν μπροστά στα μικρόφωνα του Alpha Radio 98,9 και έκαναν τον κόσμο να «σκαλώσει» με το ρεπορτάζ που έδωσαν, κυρίως όμως για τις ρετρό ιστορίες που σπάνε ταμεία. Ο σκύλος, κονιόρδος μεν, λαγωνικό δε, έστησε αφτί και σας μεταφέρει τι ειπώθηκε. Εξάλλου η εκπομπή είναι Powered by Sportdog.

*** Τα γράφαμε για Βράνιες από την πρώτη στιγμή, ότι με το που φύγει κάποιο στόπερ θα ερχόταν ο Βόσνιος στην ΑΕΚ. Πωλήθηκε ο Νεντελετσιάρου στην Κροτόνε και έτσι η Ένωση πάει στην επιλογή του τρελοβράνιες. Τα χαρακτηριστικά του βέβαια για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τοπ. Κάνει πάρτι στην Ελλάδα. Αν δεν είχε αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα, θα ήταν για πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Τον δε Ρουμάνο τον στόλισαν οι ΑΕΚτζήδες βγάζοντας κακία στα Social Media της ιταλικής ομάδας.

Με ρωτούν φίλοι της ΑΕΚ αν ξέχασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης τα λόγια του, κατά το γεύμα που παρέθεσε στους ρεπόρτερ. Είχε αναφέρει για τον Βράνιες πως «είναι… καμένα λάδια, δεν τα βάζεις σε νέο αυτοκίνητο». Μάλιστα την επόμενη μέρα ο Βράνιες είχε απαντήσει με χιούμορ μέσω Instagram γράφοντας ότι «ο πρόεδρος μπερδεύτηκε λίγο. Ήθελε να πει ότι σε παλιά αυτοκίνητα δεν βάζουμε καινούργιο λάδι»!

** Θεωρώ, ότι η ατάκα του Βράνιες άρεσε στον Μελισσανίδη. Ο Μελισσανίδης έχει πει και άλλα. Στο παρελθόν, όταν ο Λουτσέσκου ήταν στον ΠΑΟΚ και έλεγε για χάρτινο πρωτάθλημα της ΑΕΚ τότε είχε τοποθετηθεί και τον είπε “Ρουμάνο κλεφτοκοτά” και ότι ο Κορυδαλλός έχει πολλούς τέτοιους. Τον Μάιο είπε, ότι είναι ο καλύτερος προπονητής που ήθελε να τον φέρει στην ΑΕΚ. Έτσι είναι ο Μελισσανίδης...

Να δώσω και ένα ντεσού. Η εισήγηση του Κονέ για τον Βράνιες ήταν αρνητική. Αυτό το έμαθε ο Βόσνιος.

** Αυτό όμως που προβληματίζει είναι, τί κάνει το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Παπαδημητρίου, Ταυλαρίδης και λοιποί. Πήραν Τζαβέλλα. Τον ξέρουν. Πήραν Αραούχο. Τον ήξεραν. Τον Λε Ταλέκ έφερε ο Μιλόγεβιτς. Μόνο τον Στάνκοβιτς έφεραν. Πού είναι το τμήμα σκάουτινγκ σε όλα αυτά; Βλέπετε, ότι άλλαξαν τόσα πρόσωπα, αλλά το θέμα οργάνωσης έχει θέμα.

*** Αληθινή ιστορία: Φίλος μου ήταν CEO στοιχηματικής εταιρείας πριν 7 χρόνια. Χρησιμοποιούσε δύο προπονητές, έναν Κύπριο και έναν Έλληνα, πολύ γνωστό, για να του βγάζουν αποδόσεις στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Άρα οι στοιχηματικές που έχουν πρόσβαση σε πολλά κανάλια, προφανώς έχουν πρόσβαση στην πιάτσα των ατζέντηδων και μπορούν να συνειδητοποιήσουν αν κάποιος παίκτης έχει τα στοιχεία που αναζητεί.

*** Δικαίωση και με Μπουχαλάκη! Έπεσα μέσα για την επέκταση συμβολαίου και αύξηση αποδοχών. Αυτήν την είχε στο ψυγείο ο Ολυμπιακός, γιατί είχε προτάσεις από Γαλλία. Ο Μπουχαλάκης θέλει να δοκιμάσει ξανά στο εξωτερικό. Έχει κάνει την καλύτερη διετία της καριέρας του υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Αν είναι να φύγει στο εξωτερικό τώρα πρέπει να το κάνει. Αν και η ομάδα του έχει κάνει βελτιωμένη πρόταση κοντά στις 700.000 Ευρώ ήρθε η Λανς και ανέτρεψε τα δεδομένα.

Έγραψαν στη Γαλλία, ότι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 6 εκατ. Ευρώ. Άλλο όμως θέλω να βάλετε στο μυαλό σας. 6 εκατ. Ευρώ είναι η πρόταση ή τη δουλεύει ο ατζέντης του στυλ “εκεί κοντά ο Ολυμπιακός θα δεχτεί να δώσει τον παίκτη;”. Η Λανς πούλησε έναν παίκτη στη θέση που παίζει ο Μπουχαλάκης με 14 εκατ.Ευρώ. Γι’ αυτό θέλει τον Μπουχαλάκη. Εδώ δίνω και την είδηση επί του πιεστηρίου. Ο Κραστάνας, ατζέντης είναι στην Ελλάδα. Λέτε να σχετίζεται με την υπόθεση Μπουχαλάκη;

*** Αξιόπιστη πηγή μετέφερε στον Γκόντζο τα εξής: Ο Γιοβάνοβιτς έχει εξής χαρακτηριστικά. Δεν είναι ο μετρ των προπονήσεων και της τακτικής. Είναι όμως ιδανικός άνθρωπος να κρατά τα αποδυτήρια και να κρατά το σύνολό του συγκρατημένο. Το χρειάζεται αυτό ο Παναθηναϊκός. Όλα τα άλλα θα το δούμε στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πιστεύει σε Αγκιμπού ο Μαρτίνς... σκύλος ο Κουντέ - Βρήκε αντι-Φορτούνη - Σκάει έκπληξη για εξτρέμ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags