Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού: Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς και… Μαρινάκη με τον μικρό - Αυτός είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού!
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-22 00:23:00

Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς και… Μαρινάκη με τον μικρό - Αυτός είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς και… Μαρινάκη με τον μικρό - Αυτός είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού!

Οι δύο καλύτεροι με τους Αζέρους και η κορυφαία κίνηση μέχρι τώρα. Ποιοι ξεχώρισαν κόντρα στη Νέφτσι Μπακού και βοήθησαν ώστε να έρθει η νίκη στον Ολυμπιακό και γιατί "πανηγυρίζουν" ο Πορτογάλος προπονητής και ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού: Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έκανε απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός, που επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Νέφτσι σε ένα... επεισοδιακό ματς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν τη νίκη με φανταστικό γκολ του Καμαρά, ο οποίος αποβλήθηκε λίγα λεπτά αργότερα, βάζοντας... πονοκεφάλους στον Πέδρο Μαρτίνς εν όψει δεύτερου 45λεπτου και επαναληπτικού. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός άντεξε και μάλιστα η Νέφτσι έμεινε με δέκα παίκτες και αυτή, λόγω απευθείας κόκκινης του Τσελίκ, που λίγο έλειψε να... αποκεφαλίσει τον Ρέαμπτσιουκ.

Τελικά, οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μένει ικανοποιημένος από την γενική εικόνα και προσπάθεια των παικτών του, με ξεχωριστές περιπτώσεις αυτές των Πιερ Κουντέ και Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Ο πρώτος, που αποκτήθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, τρέχοντας παντού στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καμερουνέζος άσος προσέφερε πολλές βοήθειες, είχε σωστές επιλογές ως επί το πλείστον και φυσικά έδωσε πολλές λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον φετινό Ολυμπιακό.

Φυσικά, ο Μαρτίνς πρέπει να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος και για τον Τζολάκη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύθηκε τον νεαρό τερματοφύλακα και αυτός τον έβγαλε... ασπροπρόσωπο. Ο 18χρονος άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε, έχοντας σταθερότητα και σωστές τοποθετήσεις στο παιχνίδι του, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ανταγωνιστικό back up του νεοφερμένου Βάλτσικ, που προορίζεται για νούμερο 1 κάτω από τα δοκάρια.

Δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται απόψε φυσικά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που σας έχουμε μεταφέρει πως… γουστάρει πάρα πολύ τον νεαρό γκολκίπερ, τον πιστεύει και είναι σίγουρος πως σε λίγα χρόνια θα παίζει βασικός κάτω από τα γκολπόστ. Είναι η ποδοσφαιρική «καψούρα» του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος ηγέτης στο Λιμάνι, απογοήτευση Ραντζέλοβιτς - Τα... είπε όλα η εικόνα Μαρτίνς-Σεμέδο για... 5χ5

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags