Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ράφα Σοάρες: Τον ήθελε ο Φερέιρα, αρέσει σε Λουτσέσκου - "Καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ - Νέος... Βιεϊρίνια" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-23 18:45:00

Τον ήθελε ο Φερέιρα, αρέσει σε Λουτσέσκου - "Καλή μεταγραφή για ΠΑΟΚ - Νέος... Βιεϊρίνια" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τον ήθελε ο Φερέιρα, αρέσει σε Λουτσέσκου - "Καλή μεταγραφή για ΠΑΟΚ - Νέος... Βιεϊρίνια" (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει συμβόλαιο και στον Δικέφαλο τον θέλουν δανεικό με οψιόν αγοράς. Ποιος είναι ο Ράφα Σοάρες που βρίσκεται στα ρεπορτάζ του Δικεφάλου και ποια τα κοινά χαρακτηριστικά του με τον αρχηγό της ομάδας. Πότε τον ήθελαν ξανά στην Τούμπα, η καριέρα του και πώς μπορεί να κλείσει το deal.

ΠΑΟΚ - Ράφα Σοάρες: Ένα όνομα που υπάρχει στη λίστα του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2020 επαναφέρεται στο προσκήνιο για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο λόγος για τον Ράφα Σοάρες, του οποίου η περίπτωση παίζει πολύ δυνατά, αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ικανοποιεί τις απαιτήσεις που έχει θέσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 26χρονος αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Πόρτο μέχρι να τον πάρει ως ελεύθερο τον Ιούλιο του 2018 η Γκιμαράες. Το καλοκαίρι του 2020 βρέθηκε κοντά στη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη, εκείνος όμως προτίμησε την Ισπανία και την Ειμπάρ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 22 παιχνίδια την προηγούμενη σεζόνμε απολογισμό μία ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Το επιθετικό ένστικτο είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει στον Πορτογάλο. Πρόκειται για μπακ που όταν βρει χώρο ανεβαίνει στην επίθεση, βγάζει πολύ καλές σέντρες και τροφοδοτεί με γεμίσματα στην περιοχή τους συμπαίκτες του. Συν τοις άλλοις διαθέτει πολύ καλά χτυπήματα από στατικές φάσεις.

 

 

«Είναι καλύτερος επιθετικά. Όταν μπορεί πάντα βοηθά την ομάδα του μπροστά. Δεν φοβάται να ανεβαίνει. Χτυπά μακρινά φάουλ και έχει γκολ από τέτοιες εκτελέσεις», σχολιάζει στο Sportdog ο αρχισυντάκτης της “A' Bola”, Μιγκέλ Φερέιρα για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετρά στην καριέρα του 14 γκολ και 32 ασίστ.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, ο Σοάρες «θα είναι μία καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ». Αναμφισβήτητα ο παίκτης έχει ένα κοινό στοιχείο με τον συμπατριώτη του Αντελίνο Βιεϊρίνια που αφορά τις εκτελέσεις και τα φορτώματα.

Μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσά τους; «Ο Βιεϊρίνια έχει τεχνική και διαθέτει καλή μπαλιά. Είναι πολύ έμπειρος. Ο Σοάρες λόγω ηλικίας έχει περισσότερη ενέργεια», παρατηρεί ο Μιγκέλ Κορέια. Ο Σοάρες την προηγούμενη φορά που είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έψαχνε ρεζέρβα του Γιαννούλη, προκειμένου ο τελευταίος να παίρνει ανάσες. Ο παίκτης φερόταν, ότι ταίριαζε απόλυτα σ΄ αυτό που έψαχνε ο τότε προπονητής των «ασπρόμαυρων», Αμπέλ Φερέιρα για παίκτη που καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, όπως ο διεθνής Έλληνας αμυντικός.

Εκείνη την εποχή τις επαφές έκανε ο Μάριο Μπράνκο, ο οποίος βολιδοσκοπούσε τις προοπτικές απόκτησής του. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την Γκιμαράες και στον ΠΑΟΚ ερευνούσαν το ενδεχόμενο να τον φέρουν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Ο παίκτης ανανέωσε για το 2022, οπότε δεν αποκλείεται και σε αυτό το... επεισόδιο να αναζητηθεί η ίδια φόρμουλα συνεργασίας.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζιοβίνκο ο... Βαλμπουενά του ΠΑΟΚ - Μίλησε ήδη με Λουτσέσκου - Επτά εκατομμύρια πετροδόλαρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags