Facebook Pixel Άρης: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταγραφή για Άρη - Επιθετικός με τεράστια καριέρα ένα βήμα πριν το Βικελίδης
| 2021-07-23 22:18:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταγραφή για Άρη - Επιθετικός με τεράστια καριέρα ένα βήμα πριν το Βικελίδης

Sportdog Team
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταγραφή για Άρη - Επιθετικός με τεράστια καριέρα ένα βήμα πριν το Βικελίδης

Την βόμβα του καλοκαιριού είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν οι Κίτρινοι καθώς είναι αγκαλιά με ένα τεράστιο όνομα για την θέση του επιθετικού που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα

Άρης - Χουάν Ιτούρμπε: Έτοιμοι για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας τους είναι οι Κίτρινοι και σίγουρα μέχρι αυτή τη στιγμή για την καλύτερη του ελληνικού πρωταθλήματος στην φετινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε συμφωνία για δύο χρόνια με τους απίστευτα ποιοτικό Παραγουανό επιθετικό, που αναμένεται στην χώρα ώστε να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει τεράστιο βιογραφικό στην πλάτη του, ενώ όλα τα χρόνια που αγωνίζεται έχει διακριθεί για την τεχνική του, την ποιότητά του και τον τρόπο που παίζει το ένας εναντίον ενός και σίγουρα πρόκειται να ανεβάσει επίπεδο τους Κίτρινους.
Η καριέρα του ξεκίνησε στην Τρινιντένσε της Παραγουάης, ενώ θα ακολουθήσουν Σέρο Πορτένιο, Κίλμες, Πόρτο, όπου πήρε μεταγραφή για 4,5 εκατομμύρια ευρώ, Ρίβερ και Βερόνα. Η Ρόμα το 2014 θα δώσει 24 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της, ενώ θα ακολουθήσουν Μπόρνμουθ, Τορίνο και Τιχουάνα.

Ο φερόμενος ως νέος παίκτης της ΠΑΕ Άρης, Χουάν Ιτούρμπε, θα αγωνιστεί στη συνέχεια σε Πούμας και Πατσούκα, ενώ είναι και 12 φορές διεθνής με την εθνική Παραγουάης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags