Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Συμφώνησε... αλλά χάνει Πικέρες - Απαντάει με παίκτη 4 εκατ. - Εξτρέμαρος στην ΑΕΚ, ζόρια για top άσο
| 2021-07-25 21:30:00

Συμφώνησε... αλλά χάνει Πικέρες - Απαντάει με παίκτη 4 εκατ. - Εξτρέμαρος σε ΑΕΚ, ζόρια για top άσο

Του Αδέσποτου
Συμφώνησε... αλλά χάνει Πικέρες - Απαντάει με παίκτη 4 εκατ. - Εξτρέμαρος σε ΑΕΚ, ζόρια για top άσο

Γιατί "κόλλησε" η μεταγραφή στο Λιμάνι και η καραμπόλα στην Ένωση. Ποιο είναι το νέο όνομα που αρέσει στον Ολυμπιακό για αριστερό μπακ και η κίνηση που κυνηγάει η Ένωση και μάλλον... διώχνει κορυφαίο ποδοσφαιριστή από το ρόστερ. Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις, αλλά και αποκαλύψεις ήταν η εκπομπή «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha Radio 98,9 με τους Βαγγέλη Μίχο και Κώστα Γκόντζο.

Στην εκπομπή του Sportdog.gr που ακούτε όλη τη σεζόν φέτος κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00 με 20.00, οι δύο δημοσιογράφοι σχολίασαν την επικαιρότητα και μετέφεραν αποκλειστικές ειδήσεις και… σπαρταριστά παρασκήνια. Πάρτε μία γεύση!

***Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε στην Ισπανία για τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ και είπε: "Η αλήθεια είναι ότι έχει δυνατή σχέση με την ΑΕΚ. Ήμουν εκεί και γνωρίζω το συναίσθημα αυτό. Ο Αραούχο είχε συμφωνήσει ένα μήνα πριν κλείσει η μεταγραφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ήθελε τότε να κρατήσει τον Σέρχιο. Καταλήξαμε όμως στο ότι το καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή ήταν η πώλησή του, αφού ήθελε να πάει στην ΑΕΚ".

***Η Παλμέιρας φέρεται να δίνει 3 εκατομμύρια ευρώ για τον Χοακίν Πικέρες, που θέλει ο Ολυμπιακός. Αν δεν θέλει η Πενιαρόλ πάντως, μπορεί να χαλάσει την μεταγραφή, καθώς έχει τον τελευταίο λόγο για τον Πικέρες, αν και γίνεται παιχνίδι με τα δικαιώματά του, αφού μέρος τους το έχει και η Ρίβερ Πλέιτ Ουρουγουάης, με την οποία τα είχε βρει αρχικά ο Ολυμπιακός. Έχω την αίσθηση, πάντως, με όσα διαβάζω ότι δεν θα γίνει του Πικέρες στους Ερυθρόλευκους. Και δεν είναι τυχαίο ότι όταν γράφτηκε το μπάσιμο της Παλμέιρας, γράφτηκε παράλληλα ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου Πολωνού αριστερού χαφ, μπακ και εξτρέμ, Αρκάδιους Ρέτσα. Ο Ρέτσα ανήκει στην Αταλάντα και έπαιξε δανεικός στην Κροτόνε, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 4 εκατ. ευρώ.

***Ο Τζότζεφ Πέιντσιλ της Γκενκ "παίζει" πολύ για τα εξτρέμ της ΑΕΚ, για τα αριστερά ως αντί-Τάνκοβιτς, σε περίπτωση που ο τελευταίος φύγει, αν και ο Τάνκοβιτς δεν είναι τόσο εξτρέμ, αλλά περισσότερο ένας... Λιβάγια ή Μάνταλος. Η τιμή πώλησης του Πέιντσιλ είναι 2,5 εκατ. ευρώ, παρότι δεν ήταν βασικός στη Γκενκ. Επίσης, ακούγεται το όνομα του Γκόντσγουιλ Εκπολό για την ΑΕΚ. Πρόκειται για 26χρονο εξτρέμ της Χάκεν, που άρχισε την καριέρα του από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα και το 2016 πήγε στην αγγλική Φλίτγουντ. Φυσικά, το πιο καλό όνομα που έχει ακουστεί για τα εξτρέμ στην Ένωση είναι αυτό του Μάμα Μπαλντέ της Ντιζόν.

***Ο ερχομός και η απόκτηση του Χουάν Ιτούρμπε από τον Άρη, κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει άμεση αποχώρηση, λύση συμβολαίου παίκτη από το υπάρχον ρόστερ, σε θέση που παίζει ο Παραγουανός, κάτι που σημαίνει ότι το κασέ του θα είναι παρόμοιο με του Ιτούρμπε. Λέτε να είναι ο Μήτρογλου; Προσεχώς περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτούς τους δύο ρίχνει χρήμα ο Σαββίδης - Συμβόλαιο 1.2 εκατ! Τι έκανε ο Σεμέδο στο γκολ Καμαρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags