Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντριμπλάρει τον αντίπαλο, παίζει και στις δύο πλευρές - Μεταγραφή... με προοπτική για Ολυμπιακό"
| 2021-07-26 18:33:00

"Ντριμπλάρει τον αντίπαλο, παίζει και στις δύο πλευρές - Μεταγραφή... με προοπτική για Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Ντριμπλάρει τον αντίπαλο, παίζει και στις δύο πλευρές - Μεταγραφή... με προοπτική για Ολυμπιακό"

Τα 100 γκολ σε μία σεζόν και το νέο όνομα στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ. Το Sportdog.gr έψαξε και σας παρουσιάζει το προφίλ των παικτών που παρουσιάζονται ως υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά το... ναυάγιο με τον Πικέρες.

 

Ολυμπιακός: Γεμάτο με ονόματα είναι το ρεπορτάζ των Πειραιωτών αυτό το διάστημα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν για συγκεκριμένους παίκτες, σε συγκεκριμένες θέσεις.

Το sportdog σε αυτό το θέμα θα ασχοληθεί με τη θέση του αριστερού μπακ, για αυτό και επικοινωνήσαμε με τον Γιάννη Γιαννούλα, προκειμένου να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για τον Πολωνό Αρκάντιους Ρέτσα, της Αταλάντα, που απασχολεί τους Ερυθρόλευκους.

 

"Ντριπλάρει αντίπαλο - 100 γκολ σε μια σεζόν - Στην ίδια 11άδα με τον Ρέαμπτσιουκ"

 

"Έχει παίξει ελάχιστα στην Αταλάντα, αλλά θεωρώ ότι είναι κάπως δύσκολο να πάει ξανά στην Κροτόνε, στη Serie B. Είναι αριστερός μπακ-χαφ, παίζει όλη την πλευρά. Είναι καλή η εντύπωση που έχω, έχει και επιθετικές πρωτοβουλίες. Είναι αρκετά γρήγορος και καλός με την μπάλα στα πόδια, δηλαδή μπορεί να ντριπλάρει έναν αντίπαλο. Πέρσι, στην Κροτόνε που δέχτηκε κοντά στα 100 γκολ σε μια σεζόν, δεν μπορείς να πεις ότι διακρίθηκε", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Γ. Γιαννούλας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

 

"Ο Ρέαμπτσιουκ μου κάνει για παίκτη που κρατάει τη θέση του, ο Ρέτσα θα προσφέρει περισσότερα στο επιθετικό κομμάτι. Η Αταλάντα πιστεύω ότι έχει τον Ρέτσα ως διαπραγματευτικό χαρτί για να πάρει άλλον παίκτη ή για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της με άλλες ομάδες, για να τον δώσει δανεικό και να αποκτήσει άλλη στιγμή κάποιον παίκτη. Στην ανάγκη αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και δεξιά στην άμυνα. Σε παιχνίδι που θέλει να πιέσει (και η πλειονότητα των αγώνων στην Ελλάδα είναι αυτή) θα έβαζα τον Ρέτσα. Αν σε κάποιο ματς θέλει να πάει πιο προσεκτικά, θα έβαζα Ρέαμπτσιουκ. Σε ένα ενδεχόμενο 4-3-3 μπορεί να πάρει τη θέση ψηλά στην τριάδα και ο Ρέαμπτσιουκ να παίξει πίσω του".

 

"Ταλεντάκι - Έχει προοπτική - Δεν είναι τυχαίο που τον κάλεσαν στην Εθνική"

 

Στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών υπάρχει και το όνομα του Τζορτζ Μπέλο, της Ατλάντα, που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ και φαίνεται ότι έχει προοπτική. Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Ζάγκα, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο MLS, και μάθαμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία:

 

"Είναι τελαντάκι, αλλά φαίνεται ότι έχει προοπτική. Το γεγονός ότι τον έχουν καλέσει στην Εθνική κάτι δείχνει. Η Ατλάντα δεν είχε κάνει καλές σεζόν τα δύο τελευταία χρόνια, δεν είχε καταφέρει να το βρει με τους προπονητές. Μάλιστα, έπαιζαν συντηρητικά, άρα δεν μπορούμε να πούμε αν ο Μπέλο είναι ένας επιθετικός μπακ".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο… χτύπημα Ουάρντα σε ΠΑΟΚ - Μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα - Δεν πάει δανεικός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags