Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη: Ταξίδι Μοντέστο για μεταγραφή - Έρχεται Ελλάδα ο εξτρέμ, η Νο1 επιλογή του Ολυμπιακού!
| 2021-07-27 00:38:00

Αποκάλυψη: Ταξίδι Μοντέστο για μεταγραφή - Έρχεται Ελλάδα ο εξτρέμ, η Νο1 επιλογή του Ολυμπιακού!

BoxtoBox
Αποκάλυψη: Ταξίδι Μοντέστο για μεταγραφή - Έρχεται Ελλάδα ο εξτρέμ, η Νο1 επιλογή του Ολυμπιακού!

Ο Γάλλος "πέταξε" εκτάκτως και συναντήθηκε με κορυφαία ομάδα. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει το ταξίδι του Φρανσουά Μοντεστό στη Γαλλία, τις συζητήσεις που είχε για τον παίκτη που... καίει τους Πειραιώτες και ο οποίος δεν θα αργήσει να έρθει στη χώρα μας. Βρέθηκε ο "εκλεκτός"!

Ολυμπιακός: Πού ήταν ο Φρανσουά Μοντέστο πριν από μερικά 24ωρα; Όχι στην Ελλάδα, θα πω εγώ.

Οι... κεραίες μου που είναι πάντα στις ψηλότερες κορφές και πιάνουν τα πάντα, είδαν τον Κορσικανό chief scout του Ολυμπιακού στο Ελ.Βενιζέλος. Δεν είχε μεγάλη αποσκευή, μικρή που «μαρτυρούσε» ότι δεν έφευγε για πολύ και σίγουρα όχι για διακοπές. Και οι κεραίες μου έπιασαν κι άλλα. Κοίταξαν, μαζί του, τον πίνακα αναχωρήσεων.

Στη Γαλλία πήγαινε (νομίζω γύρισε) και πιο συγκεκριμένα το Μονακό... Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι; Τι έκανε στο πριγκιπάτο; Θέλει και ρώτημα; Να μιλήσει με τη διοίκηση της Μονακό ήθελε, προφανώς, για τον Χένρι Ονιεκούρου. Τυχαίο ή όχι, προφανώς όχι, τα τελευταία 24ωρα είναι πάμπολλα τα ελληνικά αλλά, κυρίως, τα γαλλικά δημοσιεύματα που θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν κάνει πρόταση στους Μονεγάσκους για τον 24χρονο Νιγηριανό εξτρέμ.

Αν δεν κάνω λάθος, δε νομίζω ότι κάνω, δεν αργεί η στιγμή που θα υποδεχθούμε στην Ελλάδα τον ποδοσφαιριστή που ήταν από πέρυσι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ. Ο επιμένων νικά και κατά πως φαίνεται ο Ολυμπιακός ανήκει στην κατηγορία εκείνων που επέμειναν και νίκησαν.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντριμπλάρει τον αντίπαλο, παίζει και στις δύο πλευρές - Μεταγραφή... με προοπτική για Ολυμπιακό"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags