Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σεμπάστιαν Τζιονβίκο: Ακόμα ένα δημοσίευμα για ΠΑΟΚ και Τζιονβίκο - Βάζουν "φωτιά" οι Ιταλοί (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-28 00:05:00

Ακόμα ένα δημοσίευμα για ΠΑΟΚ και Τζιονβίκο - Βάζουν "φωτιά" οι Ιταλοί (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ακόμα ένα δημοσίευμα για ΠΑΟΚ και Τζιονβίκο - Βάζουν "φωτιά" οι Ιταλοί (ΦΩΤΟ)

Σε... σήριαλ έχει καταλήξει η... σίγουρη μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (27/7) μεταγραφή του Ιταλού ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο του Βορρά και μάλιστα τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του συνεχίζουν να βάζουν... φωτιές με τα δημοσιεύματά τους.

ΠΑΟΚ - Σεμπάστιαν Τζιονβίκο: "Ναυάγιο" η μετακίνηση του Ιταλού ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο του Βορρά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του. Όπως μετέδωσε το Sportitalia και έχουν αναπαράγει πολλές ιστοσελίδες της χώρας τις τελευταίες ώρες, υπάρχει οριστική διακοπή στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Με αυτά τα δημοσιεύματα από την Ιταλία δεν θεωρούν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη, μιας και όπως λένε, οι διαπραγματεύσεις έχουν καταλήξει σε αποτυχία και πλέον η Βενέτσια έρχεται στον προσκήνιο για να τον αποκτήσει.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν ο Σεμπάστιαν Τζιονβίκο θα κάνει χρήση του συμβολαίου του και θα παραμείνει στην Αλ Χιλάλ ή θα το λύσει και θα ψάξει να βρει το νέο σταθμό στην καριέρα του, με τον ΠΑΟΚ να είναι ανάμεσα σε αυτούς, όμως κάτι τέτοιο πλέον φαντάζει δύσκολο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags