Facebook Pixel Νόργουιτς: Ταβάνι με αγορά του Μίλοτ Ρασίκα - Πιέζει ο Τζολής
| 2021-07-29 18:13:00

Πιέζει ο Τζόλης, έρχεται νέα πρόταση- Με τόσα κλείνει η μεταγραφή- Σούπερ deal, πάνω από Γιαννούλη!

Οι Μιχείες
Πιέζει ο Τζόλης, έρχεται νέα πρόταση- Με τόσα κλείνει η μεταγραφή- Σούπερ deal, πάνω από Γιαννούλη!

Αποκάλυψη με όλα τα ποσά αναλυτικά για τις διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με τη Νόριτς για την πώληση του νεαρού άσου. Ποια ήταν η πρώτη προσφορά που απορρίφθηκε, πότε έρχεται νέα και με ποια χρήματα τελικά θα δώσουν τα χέρια.

Η μεταγραφική υπόθεση Τζόλη/Νόργουιτς έχει πλέον την τιμητική της. Κι αυτό αφού είναι προφανές πως βρίσκεται για τα καλά στην φάση της διαπραγμάτευσης, με τα δυο κλάμπ να έχουν πλησιάσει, με τον νεαρό διεθνή άσο (μαζί με το αμερικάνικο Γραφείο κολοσσό που τον εκπροσωπεί) να πιέζουν την πλευρά του ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει και η στήλη να μαθαίνει με... ακρίβεια τι περιλάμβανε η πρώτη προσφορά των "καναρινιών", πότε φτάνει η δεύτερη/βελτιωμένη αλλά και γιατί θα χρειαστεί και τρίτη για...happy end!!

Πάμε να πιάσουμε την ιστορία αυτή από την αρχή κι από την...Αγγλία!

1η) Κάθε χρόνο και μια υπερήφανη πώληση άνω των 25.000.000 ευρώ κάνει η Νόργουιτς. Το 2019 του Μάντισον στην Λέστερ, το ´20 του Γκόντφρι στην Έβερτον και αυτό το καλοκαίρι του Μπουεντία στην Άστον Βίλα. Σπάζοντας μάλιστα κάθε ρεκόρ πώλησης στην ιστορία των "καναρινιών", deal πού έφτασε τα 38.400.000!

2η) Το ιστορικό ταβάνι της Νόργουιτς ως προς τις αγορές παικτών είναι τα 11.000.000 ευρώ. Το έπιασε ήδη φέτος με την αγορά του Μίλοτ Ρασίκα από την Βερντερ Βρέμης. Μάλιστα ο 25χρονος Κοσοβάρος είναι είναι το αντίστοιχο του Τζόλη αλλά από τα δεξιά. Κατά σύμπτωση 11.000.000 είχε δώσει δις την σεζόν 2015-16 η Νόργουιτς(όταν κι ανέβηκε,ξανά, στην Πρέμιερ Λίγκ), για τον φορ Νέισμιθ της Έβερτον και στόπερ Κλόζε της Βόλφσμπουργκ!

3η) Για την ...ιστορία ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι η όγδοη(8η) πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Νόργουιτς, με συνολική επένδυση 8.800.000 ευρώ. Υπολογίζω βέβαια και το loan fee του 1.000.000 ευρώ που είχε πληρώσει τον Γενάρη  στον ΠΑΟΚ αφού ο δανεισμός του τότε ήταν ενσωματωμένος ουσιαστικά στην υποχρεωτική οψιόν αγοράς του διεθνή Έλληνα μπακ εφόσον τα "καναρίνια" ανέβαιναν το καλοκαίρι (όπως και έγινε).

4η) Η Νόργουιτς έχει κάνει ήδη μια προσφορά στον ΠΑΟΚ για τον Τζόλη, που ουσιαστικά απορρίφθηκε.Ήτοι 7.500.000 καθαρά, πληρωμένα σε δυο (2) δόσεις κι άλλα 2.500.000 σε μπόνους στόχων (παραμονή) αλλά και συμμετοχών.

5η) Οι πληροφορίες της στήλης από την Αγγλία (και όχι τα δημοσιεύματα, που δικαιολογημένα έγιναν αναπαραγωγή στα μέρη μας) θέλουν την Νόργουιτς σήμερα ή αύριο να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις και μπόνους συμμετοχών ύψους 1.000.000 ευρώ.

6η) Σύμφωνα με την ελληνοαγγλική πιάτσα ατζέντηδων το deal Νόργουιτς - ΠΑΟΚ για τον Τζόλη έχει πιθανότητες - αυτή την στιγμή - 70% να γίνει/ολοκληρωθεί. Πολλές δηλαδή... Αρκεί να γράψει plus 11.000.000 η τελική πρόταση στον "δικέφαλο", καθαρά χωρίς μπόνους! Δεν απέχει πάντως πολύ! Τι, όχι;

Άντε να δούμε πως θα καταλήξει αυτό το μίνι σήριαλ, που ασφαλώς θα χρειαστεί τον χρόνο του. Ακόμη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Ουάρντα στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα που τον θέλει - Απόφαση Ιβάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags