Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Κροτίδα" Σαββίδη στη Σούπερ Λιγκ - Θα "τρελαθεί" ο Μαρινάκης - "Χτύπησε" Θεό του Ολυμπιακού!
| 2021-07-30 20:20:00

"Κροτίδα" Σαββίδη στη Σούπερ Λιγκ - Θα "τρελαθεί" ο Μαρινάκης - "Χτύπησε" Θεό του Ολυμπιακού!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κροτίδα" Σαββίδη στη Σούπερ Λιγκ - Θα "τρελαθεί" ο Μαρινάκης - "Χτύπησε" Θεό του Ολυμπιακού!

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να απουσίαζε για πολλούς μήνες από τη Θεσσαλονίκη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων προστασίας που είχε λάβει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έψαχνε το καλύτερο δυνατό για τον Δικέφαλο!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να αλλάξει στάτους τον Δικέφαλο και, ήδη, τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει πολλά λεφτά στην ΠΑΕ - Τόσο για να φέρει παίκτες, τεχνικούς διευθυντές και προπονητές, όσο όμως και στην υποδομή της ομάδας. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Πάμπλο Γκαρσία έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τους Μαρτίνς, Λουτσέσκου, Μιλόγεβιτς και Γιοβάνοβιτς...

Κάπου εδώ ταιριάζει η αναφορά σε ένα ρεπορτάζ που επανήλθε τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και αφορούσε την επιθυμία τού Σαββίδη να σκορπίσει... εγκεφαλικά στον Ολυμπιακό! Γιατί ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου κατέθεσε μια πολύ καλή προσφορά στον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη!

Μάλιστα, πηγές που ασχολήθηκαν πρόσφατα με το θέμα, αναφέρουν ότι υπήρχαν ελπίδες για να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Βαλβέρδε, κάτι προφανώς που ο Ολυμπιακός δεν θα έβλεπε με καλό μάτι! Γιατί ο Βαλβέρδε έχει συνδέσει το όνομά του με τους Πειραιώτες και μια τέτοια προοπτική θα δημιουργούσε αρνητικό κλίμα στο Λιμάνι...

Πρόσφατα, άλλωστε, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Βασιλάκος μίλησε στο Metropolis και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" και αποκάλυψε: "Ξέρω ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει με τους ατζέντηδές του. Ήταν 10 φορές καλύτερη επιλογή από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό. Θα άλλαζε την εικόνα και το πρεστίζ της ομάδας".

Φαντάζεστε τον Βαλβέρδε με τη φόρμα του Δικέφαλου, να μπαίνει στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιέζει ο Τζόλης, έρχεται νέα πρόταση- Με τόσα κλείνει η μεταγραφή- Σούπερ deal, πάνω από Γιαννούλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags