Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Κλείνει το deal ο Σαββίδης - Ανταγωνισμός με Ολυμπιακό για την πρωτιά - Πρόκληση για τους ΠΑΟΚτσήδες
| 2021-07-31 10:05:00

Κλείνει το deal ο Ιβάν - Ανταγωνισμός με Ολυμπιακό για την πρωτιά - Πρόκληση για τους ΠΑΟΚτσήδες

Οι Μιχείες
Κλείνει το deal ο Ιβάν - Ανταγωνισμός με Ολυμπιακό για την πρωτιά - Πρόκληση για τους ΠΑΟΚτσήδες

Η πρώτη μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο ήρθε πολύ νωρίς στη σεζόν. Η απόφαση του Ιβάν να δείξει το OPEN το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικεφάλου και η σύγκριση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Πειραιωτών που έδειξε το MEGA.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Επισήμως η τηλεοπτική μετάδοση του Μποέμιανς - ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τρίτη (3 Αυγούστου), για τον 3ο προκριμματικό γύρο του Europa Conference League βρίσκεται ακόμη στον... αέρα. Κι αυτό αφού δεν υπάρχει συμφωνία μέχρι σήμερα με κάποιο ελεύθερο ή συνδρομητικό κανάλι στην Ελλάδα για να το δείξει. 

Αργά ή γρήγορα όμως, θα συμβεί/κλείσει deal αφού τα δικαιώματα έμαθα πως θα τα πάρει το Open, που είναι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη!! Αυτό τουλάχιστον μεταφέρθηκε χθες βράδυ στην στήλη, από πλέον αξιόπιστη πηγή του τηλεοπτικού ρεπορτάζ (οι Μιχείες διαθέτουν και εκεί...άκρες)!

Ουσιαστικά δηλαδή θα γίνει ότι με τον Ολυμπιακό και το Mega! Το Μεγκάλο κανάλι, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, έδειξε και τα δυο ματς των "ερυθρόλευκων" κόντρα στους Αζέρους της Νέφτσι Μπακού. Την ίδια πεπατημένη, λοιπόν, θα ακολουθήσει και το Open του Σαββίδη, που θα πάρει και θα δείξει το ματς του ΠΑΟΚ του Σαββίδη στην Ιρλανδία. 

Οπότε θα υπάρξει μια ακόμη πρώτης τάξεως ευκαιρία για να...αναμετρηθούν, σε άλλο επίπεδο αυτή την φορά και συγκεκριμένα, στην ανταπόκριση του (δικού τους) οπαδικού/τηλεοπτικού κοινού. Και ακριβώς επειδή όταν μιλάμε για ... κόντρα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, είτε σε επίπεδο πρωταθλήματος, είτε εξωαγωνιστικό, είτε σε επίπεδο μεταγραφικό, είτε για το ποιός θα κάνει μεγαλύτερη τηλεθέαση, μετράει η ...πρωτιά και τον "μήνυμα" που στέλνει στον "ανταγωνισμό".

Θυμίζω πως η αναμέτρηση Ολυμπιακού - Νέφτσι είχε καταγράψει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ειδικά για την εποχή. Ο κόσμος των "ερυθρόλευκων" άνοιξε τους τηλεοπτικούς δέκτες του και το Mega έφτασε σε μια απόλυτη επικράτηση και μάλιστα σε ζώνη βραδινή prime time. Tον αγώνα είχαν παρακολουθήσει κατά μέσο όρο στο σύνολο 895.792 τηλεθεατές, με το β´' ημίχρονο να ανεβαίνει στους 995.932 και την μέση κάλυψη να ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές με ποσοστό 26,4 %.

Κατά συνέπεια, λοιπόν, είναι μια...πρόκληση για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απο την στιγμή που το πρώτο του επίσημο και ευρωπαϊκό παιχνίδι του στην νέα σεζόν θα το δείξει το κανάλι του προέδρου, δηλαδή το Open, να "σπάσουν" τα μηχανάκια τηλεθέασης της AGB! Στελνοντας την δική τους "απάντηση" στους... ανταγωνιστές τους "ερυθρόλευκους"! Τι, όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κροτίδα" Σαββίδη στη Σούπερ Λιγκ - Θα "τρελαθεί" ο Μαρινάκης - "Χτύπησε" Θεό του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags