Facebook Pixel Κοντά σε άσο του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος - "Χυλόπιτα" από Ραντζέλοβιτς - Ομάδα έκπληξη για Μπρούνο!
| 2021-07-31 12:00:00

Κοντά σε άσο του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος - "Χυλόπιτα" από Ραντζέλοβιτς - Ομάδα έκπληξη για Μπρούνο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Κοντά σε άσο του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος - "Χυλόπιτα" από Ραντζέλοβιτς - Ομάδα έκπληξη για Μπρούνο!

Γιατί φεύγει από Άρη ο Βραζιλιάνος και το σούπερ συμβόλαιο Εμμανουηλίδη. Οι Goalάρες του Sportdog.gr αποκαλύπτουν τις δύο μεγάλες μεταγραφές που κυνηγάει από Ολυμπιακό η ομάδα του Περιστερίου, τα πολύ καλά λεφτά που θα πάρει στην Ολλανδία ο πρώην Πράσινος και τις εξελίξεις με τον Μπρούνο, που αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη.

Χατ τρικ από σαββατιάτικες Goalάρες και πρωταγωνιστές όπως οι πρώην συμπαίκτες Εμαννουηλίδης/Ζαγαρίτης, οι συμπατριώτες Τσούμιτς/Ρατζέλοβιτς και μια ...έκπληξη από τα προσεχώς με Μπρούνο.

1η) Ο Εμαννουηλίδης εδώ και μέρες αποτελεί... κάτοικο Δανίας. Κι αν για το transfer fee που πλήρωσε η Βέϊλε στον Παναθηναϊκό, λίγο πολύ τα 400.000 ευρώ είναι γνωστά -σαφώς λιγότερα πάντως από την πράσινη "είσπραξη" των 480.000 ευρώ για Ζαγαρίτη και περισσότερα από εκείνη του Βαγιαννίδη, που ήταν όμως, αποκλειστικά για τροφεία αφού έφυγε ελεύθερος- ενδιαφέρον έχει το κασέ του εκεί. Όπως αποκαλύψε ο ίδιος, σε μια από τις τελευταίες παρουσίες του στο Κορωπί, στην Βέϊλε θα καθαρίζει 100.000 ετησίως επί 3 χρόνια. Καθόλου άσχημα λέω εγώ...

2η) Ο Ατρόμητος παρά τις προσθήκες των Κλωναρίδη/Πισάνο/Μπεντινέλι για να πλαισιώνουν τον επίσης νεοαποκτηθέντα φουνταριστό Κουλούρη, είναι ακόμη έξω στην αγορά για τουλάχιστον έναν ακόμη ποιοτικό επιθετικό που θα μπορεί να αγωνιστεί είτε στα άκρα, είτε πίσω από τον στράϊκερ και θα διαθέτει...γκολ εκτός από ασίστ. Στην πιάτσα λένε πως ο Γιάννης Αγγελόπουλος είχε πλησιάσει σε δυο ξεχωριστές περιπτώσεις αλλά και οι δυο χάλασαν αφού έκλεισαν αλλού. Με τον Ατρόμητο πάντως να κτυπάει την πόρτα του Ολυμπιιακού για τον δανεισμό του Νικόλα Τσούμιτς! Με πολύ καλές πιθανότητες για να ντιλάρει η υπόθεση, όπως μου... ψιθύρισαν. 

3η) Μιας κι έπιασα σήμερα με την ομάδα των δυτικών προαστείων, που θα κατέβει την νέα σεζόν με πολύ υψηλές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα κι αποκλειστικό στόχο την είσοδο στα πλέι οφ (αν κρίνω από τις μεταγραφές που κάνει, τα ψηλά συμβόλαια που δίνει), μου μεταφέρθηκε πως ο Ατρόμητος βολιδοσκόπησε και τον Ρατζέλοβιτς ή για να είμαι ακριβής την μανατζερική πλευρά του. Για την περίπτωση που ο Ολυμπιακός θα τον προόριζε για δανεικό. Μόνο που ο Σέρβος μάλλον το ...ξέκοψε εξαρχής στους Περιστεριώτες. Οι τελευταίοι πάντως, εφόσον μείνει ελεύθερος ο Μπρούνο από τον Άρη (ακούγεται έντονα πλέον στο "Βικελίδης", αν πάει ο Ιτούρμπε), θα ασχοληθούν πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Βραζιλιάνου (πρώην παίκτη τους). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο έτσι το γυρίζει ο Μελισσανίδης- Η ΑΕΚ θέλει... Λάζαρο και 8 μεταγραφές- Κάν’το όπως ο Μαρτίνς!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags