Facebook Pixel ΑΕΚ: "Καφενείο η ΑΕΚ - Κοροϊδεύουν οπαδούς - 50 βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό - Χειρότερη ομάδα ο Μιλόγεβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-31 14:05:00

"Καφενείο η ΑΕΚ, κοροϊδεύουν οπαδούς - 50 βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό - Χειρότερη ομάδα ο Μιλόγεβιτς"

του Γιώργου Κτενά
"Καφενείο η ΑΕΚ, κοροϊδεύουν οπαδούς - 50 βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό - Χειρότερη ομάδα ο Μιλόγεβιτς"

Ατάκες που θα συζητηθούν στο sportdog από παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ, καθώς μίλησε με σκληρή γλώσσα για την Ένωση και όσα συμβαίνουν στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ.

ΑΕΚ: Ο Χρήστος Αρδίζογλου μίλησε στο sportdog με αφορμή τον αποκλεισμό τής Ένωσης από τη Βελέζ και, πραγματικά, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον όσα μας είπε.

"Έχουν κάνει καφενείο την ΑΕΚ - Κοροϊδεύουν τους οπαδούς - Δεν θα ξαναπήγαινα στο γήπεδο"

"Αν ο κόσμος της ομάδας είναι χαζός, να υποστηρίζει αυτή τη μικρή ομάδα, ας συνεχίσει να το κάνει. Εδώ βλέπουμε να διώχνουν παίκτες και να παίρνουν χειρότερους. Αν νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο της ΑΕΚ, κάνουν λάθος. Έχουν κάνει καφενείο την ομάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog.gr ο Χ. Αρδίζογλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκονται σε δύσκολη θέση οι Κονέ και Παπαδημητρίου. Ποια είναι η δική σας άποψη για αυτή την εξέλιξη;

"Αφού είναι δικοί του, του Μελισσανίδη, αυτός τους φέρνει. Αυτός θα τους φάει τώρα; Κοροϊδεύουν τον κόσμο με όλα αυτά που κάνουν".

Θεωρείτε ότι μετά από τον αποκλεισμό από τη Βελέζ μπορεί ο κόσμος της ομάδας να της γυρίσει την πλάτη;

"Εγώ δεν θα ξαναπήγαινα στο γήπεδο, ειδικά μετά τον αποκλεισμό. Το ξαναλέω, κοροϊδεύουν εδώ και καιρό, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και κάνουν πράγματα που είναι ακατανόητα. Έμαθα, τώρα, ότι έχουν δώσει χρήματα εφόρου ζωής σε αυτούς που μπήκαν στο μουσείο. Δηλαδή μπαίνουν στο μουσείο άτομα που τα έχουν πάρει ήδη από την ομάδα και δεν κατέβαιναν το καλοκαίρι για προετοιμασία και, τώρα, τους ξαναδίνουν".

"50 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό - Στη χειρότερη ομάδα ο Μιλόγεβιτς"

Αγωνιστικά πώς είδατε την ομάδα, ποια είναι η άποψη που έχετε για το υλικό της;

"Τα παιδιά δεν φταίνε, ο,τι παίρνεις αυτό θα έχεις στο γήπεδο. Τα παιδιά αυτά βλέπω ότι δίνουν και την ψυχή τους, αλλά είναι παιδιά για άλλες ομάδες, μικρότερης δυναμικής, και όχι για την ΑΕΚ. Κάθε χρόνο τερματίζουμε 50 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Πηγαίνουν και φέρνουν τους ίδιους παίκτες, λες και είμαστε τον 1-2 πόντους μακριά από το πρωτάθλημα".

Έχει ευθύνες ο Μιλόγεβιτς;

"Ο Μιλόγεβιτς δούλευε στη χειρότερη ομάδα, τον Πανιώνιο, που πληρώνουν για να παίξουν τα παιδιά, και τον πήραν στην ΑΕΚ. Με γεια τους και με χαρά τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο έτσι το γυρίζει ο Μελισσανίδης- Η ΑΕΚ θέλει... Λάζαρο και 8 μεταγραφές- Κάν’το όπως ο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags