Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απογοητευτικός! Αυτόν "τελειώνει" ο Μαρτίνς από Ολυμπιακό - Κουτουλάει αντιπάλους - Βάλε τον...
| 2021-07-31 20:20:00

Απογοητευτικός! Αυτόν "τελειώνει" ο Μαρτίνς από Ολυμπιακό - Κουτουλάει αντιπάλους - Βάλε τον...

BoxtoBox
Απογοητευτικός! Αυτόν "τελειώνει" ο Μαρτίνς από Ολυμπιακό - Κουτουλάει αντιπάλους - Βάλε τον...

Του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, αλλά η εικόνα του προβληματίζει. Ζόρικα πλέον τα πράγματα για άσο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι και ο Μαρτίνς τον πιστεύουν, όμως η υπομονή τους εξαντλείται.

Ολυμπιακός: Πέρυσι όλη τη χρονιά ο Λάζαρ Ρατζέλοβιτς ήταν από πολύ μέτριος έως απογοητευτικός, όπως το δει κανείς. Για μένα ήταν ξεκάθαρα απογοητευτικός. Ευκαιρίες του δόθηκαν, 35 συμμετοχές είχε (14 ως βασικός) και 1.541 λεπτά συμμετοχής. 

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι έπρεπε από την πλευρά του για να τον φτιάξει ψυχολογικά. Νέο καλύτερο συμβόλαιο του έδωσε. Και η αλήθεια είναι ότι στην έναρξη της φετινής προετοιμασίας έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι περνάει τεστ και πρέπει να συνέλθει. Τέθηκε δίλημμα Ρατζέλοβιτς ή Τσούμιτς. Φάνηκε να το κερδίζει και να πείθει ότι αξίζει να μείνει.

Και ύστερα ήρθαν τα επίσημα. ΟΚ, το δείγμα είναι μικρό. Μόλις δύο αγώνες με τη Νέφτσι. Στον πρώτο ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και στον δεύτερο μπήκε στο φινάλε. Στον πρώτο αγώνα έγινε αλλαγή ΚΑΙ επειδή ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες. Όμως δεν έγινε μόνο γι' αυτό. Έγινε επειδή ήταν κακός. Στη ρεβάνς του Μπακού, σε ένα σημείο του ματς που ήταν ταμάμ για τον Σέρβο, δεν προσέφερε τίποτα. Κουτούλαγε στους αντιπάλους.

 Αδυνατούσε να ντριμπλάρει έστω και έναν. Έχανε κατοχές. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει δώσει αφορμές πάλι για σχόλια και έχει οδηγήσει σε δεύτερες σκέψεις. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολλές μέρες ακόμα με τη μεταγραφική περίοδο ανοιχτή για να γίνουν αλλαγές. Κι αν συνεχίσει έτσι προσωπικά δεν θα εκπλαγώ με οποιαδήποτε εξέλιξη. Εξάλλου ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να σταματήσει στον Ονιεκούρου την ενίσχυση στα «φτερά».

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει καλύτερα, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος. Δεν μπορώ επίσης να φανταστώ ότι ικανοποιείται με όσα βλέπει από τον Λάζαρ. Και στο κάτω κάτω, τον (συγκριτικά περισσότερο) χρόνο που παίρνει ο Σέρβος ας τον πάρει ο Έλληνας Βρουσάι. Αν είναι να προσπαθήσεις να «φτιάξεις» κάποιον γιατί να μην είναι ένα Ελληνόπουλο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει το deal ο Ιβάν - Ανταγωνισμός με Ολυμπιακό για την πρωτιά - Πρόκληση για τους ΠΑΟΚτσήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags